Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ramazan’da fıstık ezmesini sofranızdan eksik etmeyin

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2023 - 09:45, Güncelleme: 16.03.2023 - 11:09 2435+ kez okundu.
 

Ramazan’da fıstık ezmesini sofranızdan eksik etmeyin

Ramazan ayına sayılı günler kala, merkezi Aydın’da bulunan ve ülke genelinde 100’ün üzerinde şubesi olan Tuğba Kuruyemiş’te hazırlıklar başladı.

AYDIN - Ramazan ayına sayılı günler kala, merkezi Aydın’da bulunan ve ülke genelinde 100’ün üzerinde şubesi olan Tuğba Kuruyemiş’te hazırlıklar başladı. Firma tarafından, sahurla iftar arasındaki vakti daha zinde geçirmek isteyenler için fıstık ezmesi üretimine ağırlık verildi. Faydaları saymakla bitmeyecek kadar fazla olan fıstık ezmesinin protein deposu bir yiyecek olduğu kadar aynı zamanda içerdiği yüksek lif, sağlıklı yağ ve potasyum ile uzun süre tokluk hissi verdiğini belirten Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tonkul, firma olarak ramazan ayına özel hazırlıklara başladıklarını söyledi. Aynı zamanda uluslararası üstün lezzet ödülüne sahip fıstık ezmesinin az şekerli ve şekersiz olarak 2 ayrı çeşit üretimini yaptıklarını belirten Tonkul, “Fıstık ezmesi yüksek oranda doymamış yağlara sahiptir. Kalbe iyi gelen sağlıklı yağlar içerir. Bu yüzden kalp ve damar dostu bu ürün, Ramazan ayında olduğu gibi yılın 12 ayın tüketilmesi tavsiye ediliyor. Enerji deposu olan fıstık ezmesi, çok sayıda vitamin ve mineraller barındırır. İçerisinde B6 vitamini ve bol miktarda potasyum bulunur. Fıstık ezmesi, sağlık açısından faydaları bulunan kalsiyum, sodyum ve demir gibi minerallere de sahip olduğu için Ramazan ayında daha fazla tercih ediliyor. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda Ramazan ayı hazırlıklarımız çerçevesinde fıstık ezmesi üretimine yoğunluk verdik” diye konuştu.
Ramazan ayına sayılı günler kala, merkezi Aydın’da bulunan ve ülke genelinde 100’ün üzerinde şubesi olan Tuğba Kuruyemiş’te hazırlıklar başladı.

AYDIN - Ramazan ayına sayılı günler kala, merkezi Aydın’da bulunan ve ülke genelinde 100’ün üzerinde şubesi olan Tuğba Kuruyemiş’te hazırlıklar başladı. Firma tarafından, sahurla iftar arasındaki vakti daha zinde geçirmek isteyenler için fıstık ezmesi üretimine ağırlık verildi.
Faydaları saymakla bitmeyecek kadar fazla olan fıstık ezmesinin protein deposu bir yiyecek olduğu kadar aynı zamanda içerdiği yüksek lif, sağlıklı yağ ve potasyum ile uzun süre tokluk hissi verdiğini belirten Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tonkul, firma olarak ramazan ayına özel hazırlıklara başladıklarını söyledi.
Aynı zamanda uluslararası üstün lezzet ödülüne sahip fıstık ezmesinin az şekerli ve şekersiz olarak 2 ayrı çeşit üretimini yaptıklarını belirten Tonkul, “Fıstık ezmesi yüksek oranda doymamış yağlara sahiptir. Kalbe iyi gelen sağlıklı yağlar içerir. Bu yüzden kalp ve damar dostu bu ürün, Ramazan ayında olduğu gibi yılın 12 ayın tüketilmesi tavsiye ediliyor. Enerji deposu olan fıstık ezmesi, çok sayıda vitamin ve mineraller barındırır. İçerisinde B6 vitamini ve bol miktarda potasyum bulunur. Fıstık ezmesi, sağlık açısından faydaları bulunan kalsiyum, sodyum ve demir gibi minerallere de sahip olduğu için Ramazan ayında daha fazla tercih ediliyor. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda Ramazan ayı hazırlıklarımız çerçevesinde fıstık ezmesi üretimine yoğunluk verdik” diye konuştu.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.