Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Nazilli Zabıtası’ndan öğrenciler için sıkı denetim

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2025 - 13:44, Güncelleme: 10.09.2025 - 14:33
 

Nazilli Zabıtası’ndan öğrenciler için sıkı denetim

Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte çocukların sağlığı ve güvenliği için denetimlerini sıkılaştırdı.

NAZİLLİ - Özellikle okul çevrelerinde faaliyet gösteren kafe, büfe, aperatif salonları gibi işletmeleri mercek altına alan ekipler, hijyen şartlarını ve ürünlerin uygunluğunu tek tek kontrol etti. Öğrencilerin sıklıkla vakit geçirdiği alanlarda yapılan incelemelerin ardından okul kantinlerinde de denetim yapıldı. Çocukların sağlıklı gıda tüketebilmesi için işletmelere gerekli uyarıları yapan zabıta ekipleri, mevzuata aykırı durumlara karşı esnafları bilgilendirdi. Öğrencilerin güvenli bir eğitim hayatı sürdürebilmesi için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; "Yeni eğitim döneminin başlaması ile birlikte Zabıta ekiplerimiz sorumluluk sahamız içerisinde denetimlerini sürdürüyor. Nazillimizde yaptığımız denetimlerle ülke genelinde bir değişim başlattık. Sosyal medyadaki denetim paylaşımlarımız büyük ses getirdi. Amacımız tüm faaliyetlerimizde aynı etkiyi yakalamak. Bu anlamda zabıta ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte çocukların sağlığı ve güvenliği için denetimlerini sıkılaştırdı.

NAZİLLİ - Özellikle okul çevrelerinde faaliyet gösteren kafe, büfe, aperatif salonları gibi işletmeleri mercek altına alan ekipler, hijyen şartlarını ve ürünlerin uygunluğunu tek tek kontrol etti. Öğrencilerin sıklıkla vakit geçirdiği alanlarda yapılan incelemelerin ardından okul kantinlerinde de denetim yapıldı. Çocukların sağlıklı gıda tüketebilmesi için işletmelere gerekli uyarıları yapan zabıta ekipleri, mevzuata aykırı durumlara karşı esnafları bilgilendirdi.

Öğrencilerin güvenli bir eğitim hayatı sürdürebilmesi için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; "Yeni eğitim döneminin başlaması ile birlikte Zabıta ekiplerimiz sorumluluk sahamız içerisinde denetimlerini sürdürüyor. Nazillimizde yaptığımız denetimlerle ülke genelinde bir değişim başlattık. Sosyal medyadaki denetim paylaşımlarımız büyük ses getirdi. Amacımız tüm faaliyetlerimizde aynı etkiyi yakalamak. Bu anlamda zabıta ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.