Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik

Köşk’te gönüllü hasat şenliği gerçekleştirildi

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2025 - 12:09, Güncelleme: 09.08.2025 - 12:39
 

Köşk’te gönüllü hasat şenliği gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlerin tarımsal faaliyetlere ilgi duymasını ve üretim süreçlerini deneyimlemesini hedefledikleri ’Gönüllü Hasat Etkinliği Projesi’ ülke genelinde olduğu gibi Köşk ilçesinde de gerçekleşti.

KÖŞK - Gönüllü Hasat Etkinliği ile gençlerin tarımsal üretim süreçlerine doğrudan katılımı sağlanarak, üreticilere destek verilmesi ve kırsal yaşamın daha yakından tanıtılması hedefleniyor. Şenlik havasında ve mutluluk içerisinde geçen etkinliğine katılan gençler tarım ürünlerinin yetiştirilmesi ve hasadının yapılması hakkında bilgiler edindiler. Etkinlikte ayrıca üreten çiftçilere yardım etme mutluluğunu yaşadılar. Köşk İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce yapılan açıklamada "Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gönüllü Hasat Etkinliği Projesi kapsamında Köşk İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organizasyonu ve Köşk İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün destek verdiği, Ilıdağ Mahallesi’nde İlçe Kaymakamımız Hasan Baş, ilçemiz resmi kurum amirlerimiz ve geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin katılmış olduğu İncir Bahçesinde Hasat Şenliğimizi gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden dolayı Ilıdağ Muhtarımız ve değerli çiftçilerimize, katılım sağlayan tüm katılımcılara ve geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize teşekkür ederiz. İncirimiz bol ve bereketli olsun" ifadeleri yer aldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlerin tarımsal faaliyetlere ilgi duymasını ve üretim süreçlerini deneyimlemesini hedefledikleri ’Gönüllü Hasat Etkinliği Projesi’ ülke genelinde olduğu gibi Köşk ilçesinde de gerçekleşti.

KÖŞK - Gönüllü Hasat Etkinliği ile gençlerin tarımsal üretim süreçlerine doğrudan katılımı sağlanarak, üreticilere destek verilmesi ve kırsal yaşamın daha yakından tanıtılması hedefleniyor. Şenlik havasında ve mutluluk içerisinde geçen etkinliğine katılan gençler tarım ürünlerinin yetiştirilmesi ve hasadının yapılması hakkında bilgiler edindiler. Etkinlikte ayrıca üreten çiftçilere yardım etme mutluluğunu yaşadılar.

Köşk İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce yapılan açıklamada "Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gönüllü Hasat Etkinliği Projesi kapsamında Köşk İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organizasyonu ve Köşk İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün destek verdiği, Ilıdağ Mahallesi’nde İlçe Kaymakamımız Hasan Baş, ilçemiz resmi kurum amirlerimiz ve geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin katılmış olduğu İncir Bahçesinde Hasat Şenliğimizi gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden dolayı Ilıdağ Muhtarımız ve değerli çiftçilerimize, katılım sağlayan tüm katılımcılara ve geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize teşekkür ederiz. İncirimiz bol ve bereketli olsun" ifadeleri yer aldı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.