Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

BERNA ÇÖLLÜ, OĞLU ÖMER MERT'İN SÜNNET DÜĞÜNÜNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

MAGAZİN (YUG) - Haber Merkezi | 01.10.2025 - 16:25, Güncelleme: 01.10.2025 - 16:25
 

BERNA ÇÖLLÜ, OĞLU ÖMER MERT'İN SÜNNET DÜĞÜNÜNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

AYDİYAR Kır Düğün Bahçesi sahibi Berna Çöllü, oğlu Ömer Mert'in Sünnet düğününe ev sahipliği yaptı

EFELER - Aydın’ın seçkin mekanlarından Aydiyar Kır Düğün Bahçesi, bu kez bambaşka bir heyecana sahne oldu. Yıllardır sayısız çiftin en mutlu günlerine ev sahipliği yapan işletmenin sahibi Berna Çöllü, kendi oğlu Ömer Mert’in sünnet düğününü yine kendi mekanında gerçekleştirdi. Hem anne hem de işletmeci kimliğiyle unutulmaz bir gün yaşayan Çöllü, davetlileri özenle ağırlarken oğlunun mutluluğunu paylaşmanın gururunu yaşadı. Coşkulu bir atmosferde gerçekleşen düğünde davetliler, müzik ve ikramlar eşliğinde keyifli saatler geçirdi. Çöllü’nün aynı zamanda Aydın İş Kadınları Derneği (İŞKAD AYDIN) Yönetim Kurulu Üyesi olması, geceye ayrı bir anlam kattı. Düğünde, dernek başkanı Aynur Kılıç ve dernek üyeleri de kendisini yalnız bırakmayarak bu özel mutluluğa ortak oldu. Berna Çöllü, duygu dolu anlarda, “Bugüne kadar birçok çiftin mutluluğuna tanıklık ettik. Bu defa kendi evladım için böyle bir organizasyona imza atmak benim için tarifsiz bir gurur ve mutluluk. Yanımda olan dostlarıma ve dernek arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,” ifadeleriyle duygularını dile getirdi. AYDİYAR Kır Düğün Bahçesi, bu özel geceyle birlikte hem işletmecisi hem de konukları için hafızalarda yer edecek bir davete daha imza atmış oldu.
AYDİYAR Kır Düğün Bahçesi sahibi Berna Çöllü, oğlu Ömer Mert'in Sünnet düğününe ev sahipliği yaptı

EFELER - Aydın’ın seçkin mekanlarından Aydiyar Kır Düğün Bahçesi, bu kez bambaşka bir heyecana sahne oldu. Yıllardır sayısız çiftin en mutlu günlerine ev sahipliği yapan işletmenin sahibi Berna Çöllü, kendi oğlu Ömer Mert’in sünnet düğününü yine kendi mekanında gerçekleştirdi.

Hem anne hem de işletmeci kimliğiyle unutulmaz bir gün yaşayan Çöllü, davetlileri özenle ağırlarken oğlunun mutluluğunu paylaşmanın gururunu yaşadı. Coşkulu bir atmosferde gerçekleşen düğünde davetliler, müzik ve ikramlar eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

Çöllü’nün aynı zamanda Aydın İş Kadınları Derneği (İŞKAD AYDIN) Yönetim Kurulu Üyesi olması, geceye ayrı bir anlam kattı. Düğünde, dernek başkanı Aynur Kılıç ve dernek üyeleri de kendisini yalnız bırakmayarak bu özel mutluluğa ortak oldu.

Berna Çöllü, duygu dolu anlarda, “Bugüne kadar birçok çiftin mutluluğuna tanıklık ettik. Bu defa kendi evladım için böyle bir organizasyona imza atmak benim için tarifsiz bir gurur ve mutluluk. Yanımda olan dostlarıma ve dernek arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

AYDİYAR Kır Düğün Bahçesi, bu özel geceyle birlikte hem işletmecisi hem de konukları için hafızalarda yer edecek bir davete daha imza atmış oldu.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.