Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Baba Abdullah çifte mutluluk yaşadı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2025 - 11:56, Güncelleme: 16.09.2025 - 13:48
 

Baba Abdullah çifte mutluluk yaşadı

Bozdoğan Yazıkent Mahallesi’nde yaşayan Abdullah karıncalı, köyünün en önemli ihtiyacı olan sosyal tesis sorunun çözülmesi için kendisine ait bir araziyi Bozdoğan Belediyesi’ne bağışladı.

BOZDOĞAN - Hayırsever vatandaşın talebi doğrultusunda Bozdoğan Belediye Başkanı Galip Özel, bu alanı kısa sürede sosyal tesis ve düğün salonu yaptı. Düğün ve sosyal tesis alanı Abdullah Karıncalı’nın kızı Zehra’nın düğün töreni ile açılarak hizmete başladı. Köylüler teşekkür etti Köyün en önemli ihtiyaçlarından birinin de sosyal tesis olduğunu belirten Yazıken Mahallesi sakinleri "Sünnetli Mevkii’nde böylesi bir alan çok ihtiyaç vardı. Köylümüz kendisine ait bu araziyi bağışladı. Bozdoğan Belediye Başkanımız Galip Özel de burayı düğün salonu ve sosyal tesise dönüştürdü. Hem bağışı yapan köylümüze hem de Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Artık törenlerimizi rahat rahat yapacağız. Öyle bir rastlantı oldu ki, sosyal alanda ilk düğün de bağışı yapan Abdullah Karıncalı’nın kızı Zehra-Samet çiftinin düğünü oldu" diye konuştular.
Bozdoğan Yazıkent Mahallesi’nde yaşayan Abdullah karıncalı, köyünün en önemli ihtiyacı olan sosyal tesis sorunun çözülmesi için kendisine ait bir araziyi Bozdoğan Belediyesi’ne bağışladı.

BOZDOĞAN - Hayırsever vatandaşın talebi doğrultusunda Bozdoğan Belediye Başkanı Galip Özel, bu alanı kısa sürede sosyal tesis ve düğün salonu yaptı. Düğün ve sosyal tesis alanı Abdullah Karıncalı’nın kızı Zehra’nın düğün töreni ile açılarak hizmete başladı.

Köylüler teşekkür etti
Köyün en önemli ihtiyaçlarından birinin de sosyal tesis olduğunu belirten Yazıken Mahallesi sakinleri "Sünnetli Mevkii’nde böylesi bir alan çok ihtiyaç vardı. Köylümüz kendisine ait bu araziyi bağışladı. Bozdoğan Belediye Başkanımız Galip Özel de burayı düğün salonu ve sosyal tesise dönüştürdü. Hem bağışı yapan köylümüze hem de Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Artık törenlerimizi rahat rahat yapacağız. Öyle bir rastlantı oldu ki, sosyal alanda ilk düğün de bağışı yapan Abdullah Karıncalı’nın kızı Zehra-Samet çiftinin düğünü oldu" diye konuştular.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.