Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

23 YILLIK BAŞKANLIKTA YENİ DÖNEM: HASAN EYEFÇİ YENİDEN GÖREVDE

YAŞAM (YUG) - Yeni Ufuk / Özel Haber | 17.01.2026 - 20:56, Güncelleme: 17.01.2026 - 21:01
 

23 YILLIK BAŞKANLIKTA YENİ DÖNEM: HASAN EYEFÇİ YENİDEN GÖREVDE

Başkan Eyefçi Güven Tazeledi

AYDIN - Aydın’da 23 yıldır Oto Traktör Motor Kaporta Boya Elektrik Döşeme - Benzeri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevini yürüten Hasan Eyefçi, Olağan Genel Kurul’da yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Altıncı kez başkan seçilen Eyefçi, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür etti. Aydın Oto Traktör Motor Kaporta Boya Elektrik Döşeme ve Benzeri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Efeler ilçesindeki Şoförler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurulun divan başkanlığını Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu Başkanı Hayrettin Yıldırım yaptı. Kongreye; Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Karabenli, oda başkanları ve çok sayıda üye katıldı. Kongreye Yoğun Katılım Genel kurulda mevcut başkan Hasan Eyefçi’nin karşısına aday çıkmadı. Tek aday olmasına rağmen kongreye yoğun katılım sağlanırken, üyeler oylarını kullanmak üzere salona akın etti. Kullanılan oyların tamamını alan Eyefçi, yeniden başkan seçildi. Altıncı kez başkanlığa seçilen Hasan Eyefçi, yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Karşımda herhangi bir aday olmamasına rağmen üyelerimizin kongremize gösterdiği yoğun ilgi beni son derece mutlu etti. Bu teveccüh, bize duyulan güvenin açık bir göstergesidir. Biz de her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda hizmet üretmeyi sürdüreceğiz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum.” Genel kurulda ayrıca, meslekte 40. yılını geride bırakan oda üyeleri plaketle onurlandırıldı. Başkan Eyefçi, yeni yönetimde yer almayan önceki dönem yönetim kurulu üyelerine de bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. İşte Yeni Yönetim Hasan Eyefçi başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Gürfan Özer, Süleyman Demir, Asil Ünlü, Musa Erdal, Mehmet Karaoğlu ve Cemal Batur. Denetim Kurulu üyeleri ise Hakan Anğı, Mehmet Bayram ve Erdem Ayhan oldu.  
Başkan Eyefçi Güven Tazeledi

AYDIN - Aydın’da 23 yıldır Oto Traktör Motor Kaporta Boya Elektrik Döşeme - Benzeri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevini yürüten Hasan Eyefçi, Olağan Genel Kurul’da yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Altıncı kez başkan seçilen Eyefçi, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür etti.

Aydın Oto Traktör Motor Kaporta Boya Elektrik Döşeme ve Benzeri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Efeler ilçesindeki Şoförler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurulun divan başkanlığını Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu Başkanı Hayrettin Yıldırım yaptı. Kongreye; Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Karabenli, oda başkanları ve çok sayıda üye katıldı.

Kongreye Yoğun Katılım

Genel kurulda mevcut başkan Hasan Eyefçi’nin karşısına aday çıkmadı. Tek aday olmasına rağmen kongreye yoğun katılım sağlanırken, üyeler oylarını kullanmak üzere salona akın etti. Kullanılan oyların tamamını alan Eyefçi, yeniden başkan seçildi.

Altıncı kez başkanlığa seçilen Hasan Eyefçi, yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Karşımda herhangi bir aday olmamasına rağmen üyelerimizin kongremize gösterdiği yoğun ilgi beni son derece mutlu etti. Bu teveccüh, bize duyulan güvenin açık bir göstergesidir. Biz de her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda hizmet üretmeyi sürdüreceğiz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum.”

Genel kurulda ayrıca, meslekte 40. yılını geride bırakan oda üyeleri plaketle onurlandırıldı. Başkan Eyefçi, yeni yönetimde yer almayan önceki dönem yönetim kurulu üyelerine de bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

İşte Yeni Yönetim

Hasan Eyefçi başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Gürfan Özer, Süleyman Demir, Asil Ünlü, Musa Erdal, Mehmet Karaoğlu ve Cemal Batur.

Denetim Kurulu üyeleri ise Hakan Anğı, Mehmet Bayram ve Erdem Ayhan oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.