Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Caddebostan

Aydın’da Kur’an-ı Kerim yarışmasında il birincileri belli oldu

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2026 - 13:28, Güncelleme: 17.09.2026 - 09:38
 

Aydın’da Kur’an-ı Kerim yarışmasında il birincileri belli oldu

Aydın’da Kur’an-ı Kerim yarışmasında il birincileri belli oldu

Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın Aydın İl Finali gerçekleştirildi. Yarışmada hafızlık kategorisinde Burak Efe Aydoğdu, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma kategorisinde ise Uğur Bahşi il birincisi oldu. Aydın’da düzenlenen il finalinde öğrenciler, hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma kategorilerinde dereceye girebilmek için yarıştı. İl Müftü Yardımcısı Mustafa Karaman’ın komisyon başkanlığında gerçekleştirilen yarışmada öğrenciler, jüri tarafından değerlendirildi. Yarışma sonunda hafızlık kategorisinde Aydın Merkez Bölge Yatılı Kur’an Kursu öğrencisi Burak Efe Aydoğdu il birinciliğini elde etti. Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma kategorisinde ise Nazilli Yeşil Mahalle Kur’an Kursu öğrencisi Uğur Bahşi birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş ve İl Müftü Yardımcısı Fatıma Ekiz tarafından takdim edildi. İl Müftüsü Hasan Güneş, yarışmaya katılan öğrencileri tebrik ederek, öğrencilerin yetişmesinde emeği bulunan hocalarına ve ailelerine teşekkür etti. Öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’e yönelik gayretlerinin büyük değer taşıdığını ifade eden Güneş, dereceye giren öğrencilere başarılarının devamını diledi.
Aydın’da Kur’an-ı Kerim yarışmasında il birincileri belli oldu
Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın Aydın İl Finali gerçekleştirildi. Yarışmada hafızlık kategorisinde Burak Efe Aydoğdu, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma kategorisinde ise Uğur Bahşi il birincisi oldu.

Aydın’da düzenlenen il finalinde öğrenciler, hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma kategorilerinde dereceye girebilmek için yarıştı. İl Müftü Yardımcısı Mustafa Karaman’ın komisyon başkanlığında gerçekleştirilen yarışmada öğrenciler, jüri tarafından değerlendirildi.

Yarışma sonunda hafızlık kategorisinde Aydın Merkez Bölge Yatılı Kur’an Kursu öğrencisi Burak Efe Aydoğdu il birinciliğini elde etti. Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma kategorisinde ise Nazilli Yeşil Mahalle Kur’an Kursu öğrencisi Uğur Bahşi birinci oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş ve İl Müftü Yardımcısı Fatıma Ekiz tarafından takdim edildi.

İl Müftüsü Hasan Güneş, yarışmaya katılan öğrencileri tebrik ederek, öğrencilerin yetişmesinde emeği bulunan hocalarına ve ailelerine teşekkür etti. Öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’e yönelik gayretlerinin büyük değer taşıdığını ifade eden Güneş, dereceye giren öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Yeni Slow Radyo