Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yemek Yarışması’na damgasını vurdu

EKONOMİ 29.10.2015 - 18:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1593+ kez okundu.
 

Yemek Yarışması’na damgasını vurdu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Uluslararası Alanya Yemek Yarışması’na damgasını vurdu.

Antalya’da 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Uluslararası Alanya Yemek Yarışması'nda Adnan Menderes Üniversitesi Söke Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Takımı, üç kategoride klasman birincisi olarak ‘Altın Kupa’ kazandı. ADÜ takımı ayrıca 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak yarışmada büyük bir başarıya da imza attı. ADÜ Söke Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Takımı öğrencilerinden Ecem Cengiz, ‘Modern Türk Mutfağı’ kategorisinde altın madalya ve klasman birinciliği kupası, Batuhan Özkök ‘Kuzu Yemeği’ kategorisinde altın madalya ve klasman birinciliği kupası, Ali Çelik ‘Makarna’ kategorisinde gümüş madalya ve klasman birinciliği kupası, Mert Berk ‘Apak Tatlı’ kategorisinde gümüş madalya, Özgür Diril ‘Balık Yemeği’ kategorisinde bronz madalya, Serhan Moral ‘Kuzu Yemeği’ kategorisinde bronz madalya, Erdem Taşkır ‘Yöresel Tencere Yemeği’ kategorisinde bronz madalya, Mert Berk Apak ‘Kuzu Yemeği’ kategorisinde bronz madalya kazandı.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Uluslararası Alanya Yemek Yarışması’na damgasını vurdu.

Antalya’da 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Uluslararası Alanya Yemek Yarışması'nda Adnan Menderes Üniversitesi Söke Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Takımı, üç kategoride klasman birincisi olarak ‘Altın Kupa’ kazandı. ADÜ takımı ayrıca 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak yarışmada büyük bir başarıya da imza attı.

ADÜ Söke Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Takımı öğrencilerinden Ecem Cengiz, ‘Modern Türk Mutfağı’ kategorisinde altın madalya ve klasman birinciliği kupası, Batuhan Özkök ‘Kuzu Yemeği’ kategorisinde altın madalya ve klasman birinciliği kupası, Ali Çelik ‘Makarna’ kategorisinde gümüş madalya ve klasman birinciliği kupası, Mert Berk ‘Apak Tatlı’ kategorisinde gümüş madalya, Özgür Diril ‘Balık Yemeği’ kategorisinde bronz madalya, Serhan Moral ‘Kuzu Yemeği’ kategorisinde bronz madalya, Erdem Taşkır ‘Yöresel Tencere Yemeği’ kategorisinde bronz madalya, Mert Berk Apak ‘Kuzu Yemeği’ kategorisinde bronz madalya kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.