avcılar escort
Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik

Söke’de iki önemli etkinlik

GÜNCEL 03.09.2016 - 12:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3376+ kez okundu.
 

Söke’de iki önemli etkinlik

Söke Belediyesi'nin önümüzdeki hafta içinde iki önemli etkinliği gerçekleştireceği bildirildi.

AYDIN- Önümüzdeki hafta Söke Belediyesi tarafından iki önemli etkinlik gerçekleştirileceği bildirildi. Söyleşi ve Anma etkinliğine vatandaşların da davet edildiği belirtildi. “MAGNESİA’NIN 30 YILI” Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bölgenin önemli tarihi kentlerinden biri olan Magnesia kazılarının 30 yıllık serüveninin aktarılacağı söyleşi ve yerinde sunum, 7 Eylül 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek. Magnesia Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Orhan Bingöl’ün konuşmacı olacağı ‘Magnesia Ad Maeandrum’ adlı söyleşi saat 16.00’da Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapılacak. Söyleşinin ardından Magnesia Antik Kenti’ne geçilerek yerinde sunum ve gezi olacak. Etkinlik 25. Yılını kutlayan Söke Magnesia Kültür Sanat Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşiyor. “SÜPER VALİ ANILACAK” Gerçekleşecek diğer etkinlikte ise Türkiye’nin Süper Valisi olarak gönüllerde yer etmiş merhum Vali Recep Yazıcıoğlu anılacak. 2003 yılında kaybettiğimiz Vali Recep Yazıcıoğlu için vefatının 13. Yıldönümü nedeniyle gerçekleşecek anma programı 8 Eylül 2016 Perşembe günü yine Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapılacak. Anma etkinliği saat 16.00’da başlayacak.
Söke Belediyesi'nin önümüzdeki hafta içinde iki önemli etkinliği gerçekleştireceği bildirildi.

AYDIN- Önümüzdeki hafta Söke Belediyesi tarafından iki önemli etkinlik gerçekleştirileceği bildirildi. Söyleşi ve Anma etkinliğine vatandaşların da davet edildiği belirtildi.

“MAGNESİA’NIN 30 YILI”

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bölgenin önemli tarihi kentlerinden biri olan Magnesia kazılarının 30 yıllık serüveninin aktarılacağı söyleşi ve yerinde sunum, 7 Eylül 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek. Magnesia Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Orhan Bingöl’ün konuşmacı olacağı ‘Magnesia Ad Maeandrum’ adlı söyleşi saat 16.00’da Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapılacak. Söyleşinin ardından Magnesia Antik Kenti’ne geçilerek yerinde sunum ve gezi olacak. Etkinlik 25. Yılını kutlayan Söke Magnesia Kültür Sanat Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşiyor.

“SÜPER VALİ ANILACAK”

Gerçekleşecek diğer etkinlikte ise Türkiye’nin Süper Valisi olarak gönüllerde yer etmiş merhum Vali Recep Yazıcıoğlu anılacak. 2003 yılında kaybettiğimiz Vali Recep Yazıcıoğlu için vefatının 13. Yıldönümü nedeniyle gerçekleşecek anma programı 8 Eylül 2016 Perşembe günü yine Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapılacak. Anma etkinliği saat 16.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort