Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sivaslıları zeytinyağı ile buluşturdu

SAĞLIK 20.07.2016 - 10:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3215+ kez okundu.
 

Sivaslıları zeytinyağı ile buluşturdu

Aydın Ticaret Borsası, ‘Zeytinyağı Pazar Payının Artırılması’ projesi kapsamında Sivaslıları zeytinyağıyla buluşturdu.

AYDIN- İstanbul Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Aydın Ticaret Borsası Gıda Laboratuvarları A.Ş. ortaklığında Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen “Zeytinyağı’nın Pazar Payının Arttırılması”  projesi kapsamında, 20 ilde gerçekleşecek olan tadım ve tanıtım faaliyetlerinin dokuzuncusu 16-17 Temmuz 2016 tarihlerinde Sivas merkezde gerçekleştirildi. Sivaslıların yoğun ilgi gösterdiği Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinliğinde Uluslararası Zeytin Konseyi (International Olive Council / IOC ) tarafından akredite olan Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli Uzmanlarından Hakan Gökalp ve Aysun Uğur görev aldı. Tadım uzmanları tarafından, tüketicilere kaliteli ve kalitesiz zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verildi. 1000 kişiye zeytinyağı tattırıldı Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen ‘Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması’ projemiz kapsamında zeytinyağı tadım ve tanıtım etkinliğimizin dokuzuncusunu Sivaslıların yoğun katılımı ve ilgisiyle gerçekleştirdik. Amacımız; bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturarak, ülkemizde düşük miktarda olan zeytinyağı tüketiminin ve zeytinyağı markalarının arttırılmasıdır. İki gün süren etkinliğimizde tadım uzmanlarımız, proje kapsamında hedeflenen 1000 kişiye zeytinyağı tanıtımı ve tadımı yaptırarak, tüketicilere zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verdi. Amacımız; bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturarak, ülkemizde düşük miktarda olan zeytinyağı tüketiminin ve zeytinyağı markalarının arttırılmasıdır. KOSGEB tarafından desteklenen ‘Zeytinyağı’nın Pazar Payının Arttırılması’ projesi ile amacımıza ulaşacağımızın inancındayız. Projemiz kapsamında tadım ve tanıtım etkinliğinin onuncusu 30-31 Temmuz 2016 tarihlerinde Erzincan’da gerçekleştirilecektir. Projemizin devamında Giresun, Elazığ, Kütahya, Ordu, Malatya, Zonguldak, İzmit, Sakarya, Mardin ve Van olmak üzere 10 ilde daha zeytinyağının tadım ve tanıtımını yapacağız,  Sivas’ta gerçekleşen tadım ve tanıtım etkinliğimizde projemize destek sağlayan Sivas Ticaret Borsası’na teşekkürlerimi sunuyorum.”.  
Aydın Ticaret Borsası, ‘Zeytinyağı Pazar Payının Artırılması’ projesi kapsamında Sivaslıları zeytinyağıyla buluşturdu.

AYDIN- İstanbul Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Aydın Ticaret Borsası Gıda Laboratuvarları A.Ş. ortaklığında Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen “Zeytinyağı’nın Pazar Payının Arttırılması”  projesi kapsamında, 20 ilde gerçekleşecek olan tadım ve tanıtım faaliyetlerinin dokuzuncusu 16-17 Temmuz 2016 tarihlerinde Sivas merkezde gerçekleştirildi.

Sivaslıların yoğun ilgi gösterdiği Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinliğinde Uluslararası Zeytin Konseyi (International Olive Council / IOC ) tarafından akredite olan Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli Uzmanlarından Hakan Gökalp ve Aysun Uğur görev aldı. Tadım uzmanları tarafından, tüketicilere kaliteli ve kalitesiz zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verildi.

1000 kişiye zeytinyağı tattırıldı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen ‘Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması’ projemiz kapsamında zeytinyağı tadım ve tanıtım etkinliğimizin dokuzuncusunu Sivaslıların yoğun katılımı ve ilgisiyle gerçekleştirdik. Amacımız; bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturarak, ülkemizde düşük miktarda olan zeytinyağı tüketiminin ve zeytinyağı markalarının arttırılmasıdır. İki gün süren etkinliğimizde tadım uzmanlarımız, proje kapsamında hedeflenen 1000 kişiye zeytinyağı tanıtımı ve tadımı yaptırarak, tüketicilere zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verdi. Amacımız; bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturarak, ülkemizde düşük miktarda olan zeytinyağı tüketiminin ve zeytinyağı markalarının arttırılmasıdır. KOSGEB tarafından desteklenen ‘Zeytinyağı’nın Pazar Payının Arttırılması’ projesi ile amacımıza ulaşacağımızın inancındayız. Projemiz kapsamında tadım ve tanıtım etkinliğinin onuncusu 30-31 Temmuz 2016 tarihlerinde Erzincan’da gerçekleştirilecektir. Projemizin devamında Giresun, Elazığ, Kütahya, Ordu, Malatya, Zonguldak, İzmit, Sakarya, Mardin ve Van olmak üzere 10 ilde daha zeytinyağının tadım ve tanıtımını yapacağız,  Sivas’ta gerçekleşen tadım ve tanıtım etkinliğimizde projemize destek sağlayan Sivas Ticaret Borsası’na teşekkürlerimi sunuyorum.”.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.