avcılar escort
Rıdvan Eşin

Sarıgöz; Önce Aynaya Bakın, Sonra Hesap Sorun!

SİYASET (YUG) - Haber Merkezi | 23.05.2025 - 13:14, Güncelleme: 23.05.2025 - 13:31 620 kez okundu.
 

Sarıgöz; Önce Aynaya Bakın, Sonra Hesap Sorun!

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, “CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın yaptığı açıklama, matematiğin değil, algı yönetiminin bir örneğidir” dedi.

Başkan Sarıgöz, “Gerçekleri çarpıtarak, milletin aklıyla dalga geçmek artık bir siyasi refleks haline geldi. Yatırım üzerinden “Elma İle Armut” benzetmesi yapmadan önce, önce kimin elinde ne olduğunu, kimin ne yaptığını dürüstçe ortaya koymak gerekir. Evet, biz Buharkent Belediyesi olarak kişi başına düşen yatırım miktarını verdik. Bu somut bir rakamdır. Elbette ki Buharkent ile Kuşadası nüfus açısından farklıdır, ancak mesele nüfustan ziyade şeffaflıktır, verimliliktir, israftan uzak kalabilmektir. Siz, yatırım yaptığınızı söylüyorsunuz; peki bu 4 milyar 600 milyonluk yatırımdan halk ne kadar fayda gördü? Hangi proje kime ne hizmet sağladı, bunun şeffaf dökümünü kamuoyuyla paylaşır mısınız? Bizim Kuşadası’nın sorunlarına duyarsız kaldığımızı iddia ediyorsunuz. Ancak göz ardı ettiğiniz gerçek şudur: Siz, bizim suskun kaldığımızı söylüyorsunuz, ama bizler CHP’li belediyelerin halkı değil, kendi vitrinlerini nasıl süslediğini konuşuyoruz. “GELELİM İSTANBUL’A…” Siz bize “Buharkent ile Kuşadası’nı kıyaslayamazsınız” diyorsunuz ama biz de size şunu söylüyoruz: Siz önce İstanbul’u soyan ve israf düzeni kuran İmamoğlu’nun hesaplarını millete verin. Reklam ve danışman harcamalarıyla halkın parasını çarçur eden yönetiminizin “hizmet” adı altında nasıl bir şov yaptığını herkes biliyor. Bugün emekliden, öğrenciden bahseden siz değil misiniz? O zaman neden CHP’li büyükşehir belediyeleri öğrenci burslarını hâlâ vaat ettikleri seviyeye çıkaramadı? Neden halk ekmeği bile zamla veriyorlar? “UCUZ SİYASETİ KİM YAPIYOR BELLİ!” Kuşadası’nda şeffaflık nerede? Belediyeye alınan personeller hangi liyakatle alındı? İhale süreçleri ne kadar kamuoyuna açık yürütüldü? Bizler, AK Parti olarak milletin derdine çare olmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Sizler ise algılarla, hamasetle, rakam oyunlarıyla günü kurtarmaya çalışıyorsunuz. Biz rakam değil, hizmet konuşuyoruz. Ve evet, bu çarşıdan döner, hem de halkın iradesiyle döner. Unutmayın, halk kimin hizmet ettiğini, kimin reklam yaptığını çok iyi biliyor” diyerek açıklamasını tamamladı.
AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, “CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın yaptığı açıklama, matematiğin değil, algı yönetiminin bir örneğidir” dedi.

Başkan Sarıgöz, “Gerçekleri çarpıtarak, milletin aklıyla dalga geçmek artık bir siyasi refleks haline geldi. Yatırım üzerinden “Elma İle Armut” benzetmesi yapmadan önce, önce kimin elinde ne olduğunu, kimin ne yaptığını dürüstçe ortaya koymak gerekir.

Evet, biz Buharkent Belediyesi olarak kişi başına düşen yatırım miktarını verdik. Bu somut bir rakamdır. Elbette ki Buharkent ile Kuşadası nüfus açısından farklıdır, ancak mesele nüfustan ziyade şeffaflıktır, verimliliktir, israftan uzak kalabilmektir. Siz, yatırım yaptığınızı söylüyorsunuz; peki bu 4 milyar 600 milyonluk yatırımdan halk ne kadar fayda gördü? Hangi proje kime ne hizmet sağladı, bunun şeffaf dökümünü kamuoyuyla paylaşır mısınız?

Bizim Kuşadası’nın sorunlarına duyarsız kaldığımızı iddia ediyorsunuz. Ancak göz ardı ettiğiniz gerçek şudur: Siz, bizim suskun kaldığımızı söylüyorsunuz, ama bizler CHP’li belediyelerin halkı değil, kendi vitrinlerini nasıl süslediğini konuşuyoruz.

“GELELİM İSTANBUL’A…”

Siz bize “Buharkent ile Kuşadası’nı kıyaslayamazsınız” diyorsunuz ama biz de size şunu söylüyoruz: Siz önce İstanbul’u soyan ve israf düzeni kuran İmamoğlu’nun hesaplarını millete verin. Reklam ve danışman harcamalarıyla halkın parasını çarçur eden yönetiminizin “hizmet” adı altında nasıl bir şov yaptığını herkes biliyor.

Bugün emekliden, öğrenciden bahseden siz değil misiniz? O zaman neden CHP’li büyükşehir belediyeleri öğrenci burslarını hâlâ vaat ettikleri seviyeye çıkaramadı? Neden halk ekmeği bile zamla veriyorlar?

“UCUZ SİYASETİ KİM YAPIYOR BELLİ!”

Kuşadası’nda şeffaflık nerede? Belediyeye alınan personeller hangi liyakatle alındı? İhale süreçleri ne kadar kamuoyuna açık yürütüldü?

Bizler, AK Parti olarak milletin derdine çare olmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Sizler ise algılarla, hamasetle, rakam oyunlarıyla günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Biz rakam değil, hizmet konuşuyoruz. Ve evet, bu çarşıdan döner, hem de halkın iradesiyle döner.

Unutmayın, halk kimin hizmet ettiğini, kimin reklam yaptığını çok iyi biliyor” diyerek açıklamasını tamamladı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort