Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bir dilim ekmekle hayatı değişti!

YAŞAM 29.01.2015 - 09:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3113+ kez okundu.
 

Bir dilim ekmekle hayatı değişti!

Hayat şartlarının her geçen gün zorlaştığı günümüzde, maharetli olanlar ekmeğini deyim yerindeyse taştan çıkarıyor.

Hayat şartlarının her geçen gün zorlaştığı günümüzde, maharetli olanlar ekmeğini deyim yerindeyse taştan çıkarıyor. Aydın merkeze Efeler’de bir restoranda 12 yıldır ekmek pişiren 12 yıl önce hediye ettiği bir dilim ekmek ile hayatının değiştiğini belirtti.Aydın Merkez Efeler İlçesi’ne 12 yıl önce açılan bir kır bahçesine işe giden Fatma Güneş, evinden getirdiği ekmekten bir dilim patrona ikram edince hem işyerinin konsepti hem de Fatma Güneş’in hayatı değişti. Yaklaşık 12 yıldır ekmek pişirerek ekmek kazandığını belirten Fatma Güneş, “Burası yeni açılacağı zaman işe gelmiştim. Patronumuz mütevazı bir kişidir. Yanımda ekmek getirmiştim ve bir dilim de patrona ikram ettim. Patron ekmeği çok beğenmiş kimin yaptığını sordu. Ben de kendim yaptığımı söyleyince restoranın konsepti değişti. Hemen köy usulü ekmek pişirilmesi için ocak yaptırdı ve beni de ekmekçi olarak işe aldı. Şimdi 12 yıldır ekmek pişirerek ekmeğimiz kazanıyorum. Müşteriler de ekmeği çok beğendi, herkes hayatından memnun” diye konuştu.Nostaljik ortamda tamamen doğal gıdaların servis edildiği restoranda müşterilere geleneksel Türk yemekleri ve Yörük mutfağının lezzetleri sunulurken, restorana has Yörük bazlaması herkesin dikkatini çekiyor. Ekmeğin nasıl yapıldığını bilmeyen pek çok genç de bir yandan yemeğini yiyip diğer yandan unun ekmek oluşunu izliyor.
Hayat şartlarının her geçen gün zorlaştığı günümüzde, maharetli olanlar ekmeğini deyim yerindeyse taştan çıkarıyor.

Hayat şartlarının her geçen gün zorlaştığı günümüzde, maharetli olanlar ekmeğini deyim yerindeyse taştan çıkarıyor.

Aydın merkeze Efeler’de bir restoranda 12 yıldır ekmek pişiren 12 yıl önce hediye ettiği bir dilim ekmek ile hayatının değiştiğini belirtti.Aydın Merkez Efeler İlçesi’ne 12 yıl önce açılan bir kır bahçesine işe giden Fatma Güneş, evinden getirdiği ekmekten bir dilim patrona ikram edince hem işyerinin konsepti hem de Fatma Güneş’in hayatı değişti.

Yaklaşık 12 yıldır ekmek pişirerek ekmek kazandığını belirten Fatma Güneş, “Burası yeni açılacağı zaman işe gelmiştim. Patronumuz mütevazı bir kişidir. Yanımda ekmek getirmiştim ve bir dilim de patrona ikram ettim. Patron ekmeği çok beğenmiş kimin yaptığını sordu. Ben de kendim yaptığımı söyleyince restoranın konsepti değişti. Hemen köy usulü ekmek pişirilmesi için ocak yaptırdı ve beni de ekmekçi olarak işe aldı. Şimdi 12 yıldır ekmek pişirerek ekmeğimiz kazanıyorum. Müşteriler de ekmeği çok beğendi, herkes hayatından memnun” diye konuştu.Nostaljik ortamda tamamen doğal gıdaların servis edildiği restoranda müşterilere geleneksel Türk yemekleri ve Yörük mutfağının lezzetleri sunulurken, restorana has Yörük bazlaması herkesin dikkatini çekiyor. Ekmeğin nasıl yapıldığını bilmeyen pek çok genç de bir yandan yemeğini yiyip diğer yandan unun ekmek oluşunu izliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.