TRUMP TELEFON SEKTÖRÜNE EL ATTI
TRUMP TELEFON SEKTÖRÜNE EL ATTI
ABD Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu tepe şirket Trump Organization akıllı telefon üreteceğini açıkladı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu tepe şirket Trump Organization akıllı telefon üreteceğini açıkladı.
Küresel çapta ticaret savaşlarını başlatan ve iğneden ipliğe her şeye ek gümrük vergisi getiren ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketi yeni planını açıkladı.
Trump'ın sahibi olduğu Trump Organization akıllı telefon üretecek.
Mobil alanda olmak isteyen Trump Organization, telefonun fiyatının 499 dolar olacağını açıkladı.
Telefon Eylül ayında piyasaya sürülecek ve satışına başlanacak.
SINIRSIZ KONUŞMA, YOL YARDIMI, VERİ, SAĞLIK, ECZANE HİZMETİ DE SUNACAK
Trump Mobile adlı yeni hizmet, web sitesine göre sınırsız konuşma, metin ve verinin yanı sıra yol yardımı ve “Tele Sağlık ve Eczane Yardımı” içeren aylık 47,45 dolarlık bir plan sunuyor.
T1 MODEL TELEFONU SATACAK
Donald Trump'ın sahibi olduğu şirket ayrıca, Amerikan bayrağı ile kazınmış altın renkli metal bir kasaya sahip görünen bir “T1” akıllı telefon satacağını duyurdu.
TELEFONUN ÖZELLİKLERİ
6.8 inç AMOLED ekran, 120 Hz yenileme hızı, 50 megapiksel kamera, 5000 mAh batarya, parmak ve yüz sensörü bulunacak. (NTV)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.