Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Söke 1970 SK, Söke ile bütünleşmeye çocuklarla başlayacak

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2025 - 18:18, Güncelleme: 04.12.2025 - 20:29
 

Söke 1970 SK, Söke ile bütünleşmeye çocuklarla başlayacak

Söke 1970 Spor Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları öğrencilerle keyifli bir buluşmada bir araya geldi.

SÖKE - TFF 3. Lig’de mücadele eden Söke 1970 SK, Sökeli seyircilerle bütünleşmek üzere yeni bir adım atarken, yeni bir projeyle okullar ziyaret edilecek. İlk ziyaret Nebahat Alpan İlk Orta Okulu’na oldu. Okulda gerçekleşen etkinlikte öğrencilerin ilgiyle karşıladığı futbolcular, gençlerle sohbet ederek spor yaşamları ve futbol üzerine merak edilen soruları yanıtladı. Sıcak ve samimi ortamda geçen buluşma, öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Sportif Direktör Serdar Sabuncu, kulübün Söke ile bütünleşmesini önemsediklerini vurgulayarak, özellikle altyapıya güçlü yatırımlar yaptıklarını ifade etti. Söke Şehir Stadı’nda çocuklar ve kadınlar için özel bir tribün düzenlemesi gerçekleştirdiklerini belirten Sabuncu, bu adımın ailelerin maçlara daha rahat ve güvenli şekilde katılmasını hedeflediğini söyledi. Sabuncu, okul öğretmenlerini ve öğrencileri Ocak ayında Söke’de oynanacak ilk maça davet ederek, bu tür buluşmaların dayanışmayı artırdığını ve gençlerin spora olan ilgisini güçlendirdiğini dile getirdi. Söke 1970 SK yöneticisi Keramettin Temiz ise başlatılan bu anlamlı projenin tüm okulları kapsayacağını, Söke spor sevgisinin profesyonel lig takımıyla daha da büyüyeceğini söyledi. Programa Sportif Direktör Serdar Sabuncu, Yönetim Kurulu Üyesi Keramettin Temiz, Teknik Direktör Serkan Baziya ile futbolcular Efe Temiz, Yiğithan Turhan, Berkay Akgün ve Yasin Cengiz katıldı.
Söke 1970 Spor Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları öğrencilerle keyifli bir buluşmada bir araya geldi.

SÖKE - TFF 3. Lig’de mücadele eden Söke 1970 SK, Sökeli seyircilerle bütünleşmek üzere yeni bir adım atarken, yeni bir projeyle okullar ziyaret edilecek. İlk ziyaret Nebahat Alpan İlk Orta Okulu’na oldu. Okulda gerçekleşen etkinlikte öğrencilerin ilgiyle karşıladığı futbolcular, gençlerle sohbet ederek spor yaşamları ve futbol üzerine merak edilen soruları yanıtladı. Sıcak ve samimi ortamda geçen buluşma, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Sportif Direktör Serdar Sabuncu, kulübün Söke ile bütünleşmesini önemsediklerini vurgulayarak, özellikle altyapıya güçlü yatırımlar yaptıklarını ifade etti. Söke Şehir Stadı’nda çocuklar ve kadınlar için özel bir tribün düzenlemesi gerçekleştirdiklerini belirten Sabuncu, bu adımın ailelerin maçlara daha rahat ve güvenli şekilde katılmasını hedeflediğini söyledi.

Sabuncu, okul öğretmenlerini ve öğrencileri Ocak ayında Söke’de oynanacak ilk maça davet ederek, bu tür buluşmaların dayanışmayı artırdığını ve gençlerin spora olan ilgisini güçlendirdiğini dile getirdi.

Söke 1970 SK yöneticisi Keramettin Temiz ise başlatılan bu anlamlı projenin tüm okulları kapsayacağını, Söke spor sevgisinin profesyonel lig takımıyla daha da büyüyeceğini söyledi.

Programa Sportif Direktör Serdar Sabuncu, Yönetim Kurulu Üyesi Keramettin Temiz, Teknik Direktör Serkan Baziya ile futbolcular Efe Temiz, Yiğithan Turhan, Berkay Akgün ve Yasin Cengiz katıldı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.