ÖZ SAĞLIK-İŞ SENDİKASI’NDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ŞENKUL’A 14 MART ZİYARETİ
ÖZ SAĞLIK-İŞ SENDİKASI’NDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ŞENKUL’A 14 MART ZİYARETİ
Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şubesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Aydın İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul’u ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.
Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şubesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Aydın İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul’u ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.
EFELER – Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Bülent Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Aydın İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul’u makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette sendika yönetimi, başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı. Sağlık çalışanlarının toplum sağlığı için büyük bir özveriyle görev yaptığını belirten sendika temsilcileri, hekimlerin fedakâr çalışmalarına dikkat çekti.
Ziyarette konuşan Şube Başkanı Bülent Aksoy, sağlık çalışanlarının her koşulda vatandaşların yanında olduğunu vurgulayarak,
“Başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
Sendika yönetimi ayrıca İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul’un Aydın’da sağlık hizmetlerinin gelişmesi için önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek, kurum içindeki uyum ve sağlık çalışanlarıyla kurduğu güçlü iletişimin takdir edildiğini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul ise sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının her zaman takdire değer olduğunu belirterek, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için sendika yönetimine teşekkür etti.
Aydın HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



