Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Köşk’te eğitimde dönem sonu değerlendirildi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2026 - 23:10, Güncelleme: 15.01.2026 - 00:43
 

Köşk’te eğitimde dönem sonu değerlendirildi

Aydın’ın Köşk ilçesinde liselerde görev yapan öğretmenler ile gerçekleştirilen toplantıda dönem sonu değerlendirmesi yapıldı.

KÖŞK - Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş ilçede bulunan liselerde görev yapan öğretmenler ile 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem yıl sonu değerlendirme toplantıları yaptı. Toplantıya, şube müdürleri ile ilçe genelindeki okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, öğrencilerin akademik başarı durumları, aile eğitimleri ve rehberlik çalışmaları, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, devam-devamsızlık durumları, okuma-yazma çalışmaları, bağımlılıkla mücadele eğitimleri, yaygın eğitim kursları ile dönem sonu işlemleri ele alındı. Eğitim öğretim sürecinin daha verimli hale getirilmesi amacıyla yapılan değerlendirmelerde, okullarda yürütülen çalışmalar masaya yatırılırken, yeni döneme ilişkin planlamalar ve hedefler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan eğitim-öğretim değerlendirme toplantıları sonrası Köşk Milli Eğitim Müdürü Karataş yaptığı açıklamada, "Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Köşk Ayla Vural Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek 1. Dönem Sonu Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik. Kıymetli meslektaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Aydın’ın Köşk ilçesinde liselerde görev yapan öğretmenler ile gerçekleştirilen toplantıda dönem sonu değerlendirmesi yapıldı.

KÖŞK - Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş ilçede bulunan liselerde görev yapan öğretmenler ile 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem yıl sonu değerlendirme toplantıları yaptı. Toplantıya, şube müdürleri ile ilçe genelindeki okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, öğrencilerin akademik başarı durumları, aile eğitimleri ve rehberlik çalışmaları, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, devam-devamsızlık durumları, okuma-yazma çalışmaları, bağımlılıkla mücadele eğitimleri, yaygın eğitim kursları ile dönem sonu işlemleri ele alındı. Eğitim öğretim sürecinin daha verimli hale getirilmesi amacıyla yapılan değerlendirmelerde, okullarda yürütülen çalışmalar masaya yatırılırken, yeni döneme ilişkin planlamalar ve hedefler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan eğitim-öğretim değerlendirme toplantıları sonrası Köşk Milli Eğitim Müdürü Karataş yaptığı açıklamada, " Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Köşk Ayla Vural Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek 1. Dönem Sonu Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik. Kıymetli meslektaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.