Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Kızartma yağından çıkan yangın paniğe neden oldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2025 - 17:52, Güncelleme: 18.09.2025 - 19:06
 

Kızartma yağından çıkan yangın paniğe neden oldu

Aydın’ın Efeler ilçesinde kızartma yağından çıkan yangın kısa süreli paniğe neden olurken, yangın ekiplerin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

EFELER - Yangın, Meşrutiyet Mahallesi 2053 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.E. isimli ev sahibi kızartma yapmak için yağ dolu tavayı ocağa koydu. Bir süre sonra tavadaki yağ alev aldı. Elektriğin gittiğini fark eden ev sahibi M.E., mutfağa girdiğinde kızartma yağının ve aspiratörün alev aldığını fark etti. M.E.’nin oğlu durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken, M.E. ve oğlu doğalgazı kapatarak aşağıya indi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürürken, evin içine dolan duman tahliye edildi. Ekipler, soğutma çalışması gerçekleştirirken, yangın sonrası mutfak kullanılamaz hale geldi. "Kızartma yapmak istemiştik" Evdeki elektriklerin gitmesinin ardından yangını fark ettiğini ifade eden ev sahibi M.E., "Ocağın üstünde yağ unutmuşum. Ondan sonra baktım elektrik kesildi. Mutfağı açtım, aspiratör yanmaya başlamış. Hemen oğlum itfaiyeyi aradı. Ben de doğalgazı kestim. İtfaiye geldi, müdahale etti. Çok şükür biz de bir şey yok ama maddi hasar var biraz" dedi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde kızartma yağından çıkan yangın kısa süreli paniğe neden olurken, yangın ekiplerin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

EFELER - Yangın, Meşrutiyet Mahallesi 2053 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.E. isimli ev sahibi kızartma yapmak için yağ dolu tavayı ocağa koydu. Bir süre sonra tavadaki yağ alev aldı. Elektriğin gittiğini fark eden ev sahibi M.E., mutfağa girdiğinde kızartma yağının ve aspiratörün alev aldığını fark etti. M.E.’nin oğlu durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken, M.E. ve oğlu doğalgazı kapatarak aşağıya indi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürürken, evin içine dolan duman tahliye edildi. Ekipler, soğutma çalışması gerçekleştirirken, yangın sonrası mutfak kullanılamaz hale geldi.

" Kızartma yapmak istemiştik"
Evdeki elektriklerin gitmesinin ardından yangını fark ettiğini ifade eden ev sahibi M.E., "Ocağın üstünde yağ unutmuşum. Ondan sonra baktım elektrik kesildi. Mutfağı açtım, aspiratör yanmaya başlamış. Hemen oğlum itfaiyeyi aradı. Ben de doğalgazı kestim. İtfaiye geldi, müdahale etti. Çok şükür biz de bir şey yok ama maddi hasar var biraz" dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.