Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

GENÇLİK TOPLANTISI KEÇE ATÖLYESİ’YLE RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2025 - 14:59, Güncelleme: 09.10.2025 - 20:52
 

GENÇLİK TOPLANTISI KEÇE ATÖLYESİ’YLE RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU

Kuşadası Belediyesi’nin ev sahipliğinde başlayan gençlik toplantısı 2’inci gününde keçe atölyesi ile devam etti. Öğrenciler atölyede birbirinden renkli çalışmalar yaparak eğlendi.

KUŞADASI - İstasyon Kuşadası Topluluk Merkezi’nde tanışma programı ile başlayan Gençlik Toplantısı’nın 2‘inci gününde keçe atölyesi düzenlendi. Keçe ustası Mehmet Zülfikar’ın eşliğinde düzenlenen atölyede öğrenciler "iğneleme sistemi" ile el işi çalışmaları yaptı. 36 öğrencinin katıldığı etkinlikte katılımcılar çok eğlendiklerini ve yeni bir el işi öğrendikleri için çok mutlu olduklarını söylediler. Dış İlişkiler Proje Yöneticisi Burcu Kanbal, "Programın bugün 2’inci günündeyiz. Dün muazzam bir açılış oldu. Bugün ise biraz geleneksel motifleri misafirlerimizle paylaşabileceğimiz bir atölye planladık. Şuan tüm arkadaşlarımız keçe atölyesindeler. Şuan tüm öğrenciler çok büyük keyif alıyorlar. İstedik ki hem Kuşadası’nı simgeleyen bir güvercin motifinin işleyelim dedik. Hem de kendi ülkelerine ve kendi şehirlerine buradan bir hediye götürebilsinler, bununda bir el emeği ürünü olması oldukça kıymetli bizim için. Hepsi çok mutlu görünüyor" dedi.
Kuşadası Belediyesi’nin ev sahipliğinde başlayan gençlik toplantısı 2’inci gününde keçe atölyesi ile devam etti. Öğrenciler atölyede birbirinden renkli çalışmalar yaparak eğlendi.

KUŞADASI - İstasyon Kuşadası Topluluk Merkezi’nde tanışma programı ile başlayan Gençlik Toplantısı’nın 2‘inci gününde keçe atölyesi düzenlendi. Keçe ustası Mehmet Zülfikar’ın eşliğinde düzenlenen atölyede öğrenciler "iğneleme sistemi" ile el işi çalışmaları yaptı. 36 öğrencinin katıldığı etkinlikte katılımcılar çok eğlendiklerini ve yeni bir el işi öğrendikleri için çok mutlu olduklarını söylediler.

Dış İlişkiler Proje Yöneticisi Burcu Kanbal, "Programın bugün 2’inci günündeyiz. Dün muazzam bir açılış oldu. Bugün ise biraz geleneksel motifleri misafirlerimizle paylaşabileceğimiz bir atölye planladık. Şuan tüm arkadaşlarımız keçe atölyesindeler. Şuan tüm öğrenciler çok büyük keyif alıyorlar. İstedik ki hem Kuşadası’nı simgeleyen bir güvercin motifinin işleyelim dedik. Hem de kendi ülkelerine ve kendi şehirlerine buradan bir hediye götürebilsinler, bununda bir el emeği ürünü olması oldukça kıymetli bizim için. Hepsi çok mutlu görünüyor" dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.