Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik

Elazığ'da gençler köprüden nehre atladı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2025 - 22:36, Güncelleme: 10.07.2025 - 22:39
 

Elazığ'da gençler köprüden nehre atladı

Elazığ'da Keban Köprüsü'nden atlayan gençlerin tehlikeli eğlencesi görüntülendi.

Elazığ'da sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla vatandaşlar serinlemek için farklı yöntemler deniyor. Keban ilçesindeki gençler serinlemek için tehlikeli bir yöntem seçti. TEHLİKELİ EĞLENCE Keban Köprüsü üzerine çıkan gençler metrelerce yükseklikten nehre atladı. Gençlerin tehlikeli eğlencesi cep telefonu kamerasına yansıdı.
Elazığ'da Keban Köprüsü'nden atlayan gençlerin tehlikeli eğlencesi görüntülendi.

Elazığ'da sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla vatandaşlar serinlemek için farklı yöntemler deniyor.

Keban ilçesindeki gençler serinlemek için tehlikeli bir yöntem seçti.

TEHLİKELİ EĞLENCE

Keban Köprüsü üzerine çıkan gençler metrelerce yükseklikten nehre atladı.

Gençlerin tehlikeli eğlencesi cep telefonu kamerasına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.