Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Efelerli çocuklara çevre bilinci anlatıldı

KÜLTÜR (YUG) - Haber Merkezi | 21.02.2026 - 10:28, Güncelleme: 21.02.2026 - 15:02
 

Efelerli çocuklara çevre bilinci anlatıldı

Geleceğe bırakılacak en kıymetli mirasın temiz bir çevre ve bilinçli nesiller olduğunu vurgulayan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin öncülüğünde çocuklara yönelik çevre eğitimlerini sürüyor.

EFELER - Efeler Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekiplerince okullarda gerçekleştirilen "Sıfır Atık" eğitimleriyle, öğrenciler daha küçük yaşta doğaya saygılı bireyler olarak yetişiyor. Çalışmalar, hem çocukların çevre bilincini güçlendiriyor hem de ailelerden büyük takdir topluyor. Eğitimlerin yeni adresi Hacı Celal Oto İlkokulu oldu. Çevre Mühendisleri tarafından öğrencilere; doğal kaynakların verimli kullanımı, atıkların ayrıştırılması, geri dönüşümün önemi ve israfın önüne geçilmesinin doğaya ve ülke ekonomisine katkıları anlatılıyor. Eğitimlerden memnuniyet duyduklarını dile getiren veliler ise Başkan Anıl Yetişkin’e teşekkür ederek, "Çocuklarımızın doğayı korumayı öğrenmesi bizim için çok değerli. Bu bilinçle yetişen bir neslin geleceğimizi daha güzel kılacağına inanıyoruz. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın küçük yaşta çevre bilinci kazanması, yarınlarımızın teminatıdır. Öğrencilerimize bu bilinci kazandırmak için eğitimlerimize ve sıfır atık çalışmalarımıza devam edeceğiz. Daha temiz, daha yeşil bir Efeler’i hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.
Geleceğe bırakılacak en kıymetli mirasın temiz bir çevre ve bilinçli nesiller olduğunu vurgulayan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin öncülüğünde çocuklara yönelik çevre eğitimlerini sürüyor.

EFELER - Efeler Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekiplerince okullarda gerçekleştirilen "Sıfır Atık" eğitimleriyle, öğrenciler daha küçük yaşta doğaya saygılı bireyler olarak yetişiyor. Çalışmalar, hem çocukların çevre bilincini güçlendiriyor hem de ailelerden büyük takdir topluyor. Eğitimlerin yeni adresi Hacı Celal Oto İlkokulu oldu.
Çevre Mühendisleri tarafından öğrencilere; doğal kaynakların verimli kullanımı, atıkların ayrıştırılması, geri dönüşümün önemi ve israfın önüne geçilmesinin doğaya ve ülke ekonomisine katkıları anlatılıyor.

Eğitimlerden memnuniyet duyduklarını dile getiren veliler ise Başkan Anıl Yetişkin’e teşekkür ederek, "Çocuklarımızın doğayı korumayı öğrenmesi bizim için çok değerli. Bu bilinçle yetişen bir neslin geleceğimizi daha güzel kılacağına inanıyoruz. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın küçük yaşta çevre bilinci kazanması, yarınlarımızın teminatıdır. Öğrencilerimize bu bilinci kazandırmak için eğitimlerimize ve sıfır atık çalışmalarımıza devam edeceğiz. Daha temiz, daha yeşil bir Efeler’i hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.