Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Efeler’den sağanak yağışa hızlı müdahale

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2026 - 17:06, Güncelleme: 02.02.2026 - 15:13
 

Efeler’den sağanak yağışa hızlı müdahale

Efeler’den sağanak yağışa hızlı müdahale

Efeler’de etkili olan yoğun sağanak yağışın ardından Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in talimatıyla tüm birimler alarma geçti, su taşkınlarına karşı ekipler sahada kesintisiz çalışma yürüttü.Kentte etkili olan yoğun sağanak yağış sonrası Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in talimatıyla belediyenin tüm birimleri muhtemel olumsuzluklara karşı seferber oldu. Vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla ekipler sahada kesintisiz çalışma yürüttü. Dereköy Mahallesi’nde meydana gelen su taşkını nedeniyle kapanan yol, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin iş makineleriyle gerçekleştirdiği müdahale sonucu kısa sürede yeniden ulaşıma açıldı. Taşkın nedeniyle risk altında bulunan vatandaşlara ait küçükbaş hayvanlar ekiplerin zamanında müdahalesiyle telef olmaktan kurtarıldı. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in yakından takip ettiği çalışmalar, mahalle sakinlerinin memnuniyetini kazandı. Vatandaşlar hızlı ve etkili müdahaleden dolayı Başkan Yetişkin ve ekibine teşekkür etti.Efeler Belediyesi ekipleri, yağıştan etkilenmesi muhtemel diğer mahallelerde de kontrollerini sürdürürken, dere yatakları ve riskli bölgelerde önleyici temizlik ve tahliye çalışmalarına devam ediyor. Başkan Yetişkin, vatandaşlardan özellikle yağışlı havalarda dere yataklarına yaklaşmamaları konusunda uyararak, muhtemel bir acil durumda belediyenin 444 80 09 numaralı çağrı merkezine ulaşabileceklerini hatırlattı.
Efeler’den sağanak yağışa hızlı müdahale
Efeler’de etkili olan yoğun sağanak yağışın ardından Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in talimatıyla tüm birimler alarma geçti, su taşkınlarına karşı ekipler sahada kesintisiz çalışma yürüttü.

Kentte etkili olan yoğun sağanak yağış sonrası Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in talimatıyla belediyenin tüm birimleri muhtemel olumsuzluklara karşı seferber oldu. Vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla ekipler sahada kesintisiz çalışma yürüttü. Dereköy Mahallesi’nde meydana gelen su taşkını nedeniyle kapanan yol, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin iş makineleriyle gerçekleştirdiği müdahale sonucu kısa sürede yeniden ulaşıma açıldı. Taşkın nedeniyle risk altında bulunan vatandaşlara ait küçükbaş hayvanlar ekiplerin zamanında müdahalesiyle telef olmaktan kurtarıldı. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in yakından takip ettiği çalışmalar, mahalle sakinlerinin memnuniyetini kazandı. Vatandaşlar hızlı ve etkili müdahaleden dolayı Başkan Yetişkin ve ekibine teşekkür etti.

Efeler Belediyesi ekipleri, yağıştan etkilenmesi muhtemel diğer mahallelerde de kontrollerini sürdürürken, dere yatakları ve riskli bölgelerde önleyici temizlik ve tahliye çalışmalarına devam ediyor. Başkan Yetişkin, vatandaşlardan özellikle yağışlı havalarda dere yataklarına yaklaşmamaları konusunda uyararak, muhtemel bir acil durumda belediyenin 444 80 09 numaralı çağrı merkezine ulaşabileceklerini hatırlattı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.