Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Duyarsız vatandaşlar uyarı tabelalarına aldırış etmedi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2025 - 15:36, Güncelleme: 20.10.2025 - 15:29
 

Duyarsız vatandaşlar uyarı tabelalarına aldırış etmedi

Duyarsız vatandaşlar uyarı tabelalarına aldırış etmedi

Uyarı tabelalarına rağmen Köşk’ün Cumayanı Mahallesi yolu üzerindeki alan çöplüğe döndü. Köşk Belediyesi’nin "Bu alana çöp ve moloz dökmek yasaktır" uyarısına rağmen bazı vatandaşlar yasağı hiçe sayarak bölgeyi çöplüğe çevirdi.Aydın’ın Köşk ilçesi Cumayanı Mahallesi yolu üzerinde bulunan alan, vatandaşların duyarsız davranışları nedeniyle adeta çöplüğe döndü. Köşk Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından bölgeye, "Bu alana çöp ve moloz dökmek yasaktır. Cezai işlem uygulanacaktır. Bu alan 7/24 kamera ile izlenmektedir" yazılı uyarı tabelası asılmasına rağmen, yasağı ihlal edenler çevreyi kirletmeye devam ediyor. Yol kenarında biriken çöp ve moloz yığınları hem kötü görüntü oluştururken hem de çevre sağlığını tehdit ediyor. Vatandaşlar, yetkililerden bu duruma kalıcı bir çözüm bulunmasını isterken, duyarsız kişilere karşı cezai işlemlerin artırılmasını talep etti.
Duyarsız vatandaşlar uyarı tabelalarına aldırış etmedi
Uyarı tabelalarına rağmen Köşk’ün Cumayanı Mahallesi yolu üzerindeki alan çöplüğe döndü. Köşk Belediyesi’nin "Bu alana çöp ve moloz dökmek yasaktır" uyarısına rağmen bazı vatandaşlar yasağı hiçe sayarak bölgeyi çöplüğe çevirdi.

Aydın’ın Köşk ilçesi Cumayanı Mahallesi yolu üzerinde bulunan alan, vatandaşların duyarsız davranışları nedeniyle adeta çöplüğe döndü. Köşk Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından bölgeye, "Bu alana çöp ve moloz dökmek yasaktır. Cezai işlem uygulanacaktır. Bu alan 7/24 kamera ile izlenmektedir" yazılı uyarı tabelası asılmasına rağmen, yasağı ihlal edenler çevreyi kirletmeye devam ediyor. Yol kenarında biriken çöp ve moloz yığınları hem kötü görüntü oluştururken hem de çevre sağlığını tehdit ediyor. Vatandaşlar, yetkililerden bu duruma kalıcı bir çözüm bulunmasını isterken, duyarsız kişilere karşı cezai işlemlerin artırılmasını talep etti.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.