Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik

DİDİM'DE SICAKLAR ARTTI, SAHİL DOLDU

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2025 - 20:55, Güncelleme: 23.07.2025 - 20:56
 

DİDİM'DE SICAKLAR ARTTI, SAHİL DOLDU

Aydın’ın Didim ilçesinde Temmuz ayında sıcaklıkları nemle birlikte 40 dereceyi aşarken, sıcak havadan bunalanlar kendilerini Ege’nin serin sularına bıraktı. Altınkum plajı tıklım tıklım dolarken, sahil kesimleri ise serinlemek isteyen tatilcilerle doldu taştı.

DİDİM - Didim’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. İlçede hava sıcaklıkları nemle birlikte 40 dereceyi aşarken, sıcak hava günlük hayatı da olumsuz etkiliyor. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü önümüzdeki 3 günde sıcaklıkların daha da artacağı uyarısında bulunurken, Didim’de ise sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler soluğu sahil kesiminde alıyor. Altınkum plajı ise eski günlerine dönerken, sahilde adım atacak yer kalmadı. Başta Altınkum plajı olmak üzere 1. ve 3.koy halk plajları, Oteller önü, Yeşilkent, Sahte cennet, Akvaryum, Sağ-tur, Denizli öğretmenler plajı ve Uslu plajı ise sıcaktan bunalanların tercih ettiği koylar arasında yerini aldı. Sıcak havada sadece tatilcileri değil, sokak hayvanlarını da bunalttığı görülürken, sıcaktan kaçan patili dostlar denize girerek serinlemeye çalıştıkları görüldü.
Aydın’ın Didim ilçesinde Temmuz ayında sıcaklıkları nemle birlikte 40 dereceyi aşarken, sıcak havadan bunalanlar kendilerini Ege’nin serin sularına bıraktı. Altınkum plajı tıklım tıklım dolarken, sahil kesimleri ise serinlemek isteyen tatilcilerle doldu taştı.

DİDİM - Didim’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. İlçede hava sıcaklıkları nemle birlikte 40 dereceyi aşarken, sıcak hava günlük hayatı da olumsuz etkiliyor. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü önümüzdeki 3 günde sıcaklıkların daha da artacağı uyarısında bulunurken, Didim’de ise sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler soluğu sahil kesiminde alıyor.

Altınkum plajı ise eski günlerine dönerken, sahilde adım atacak yer kalmadı. Başta Altınkum plajı olmak üzere 1. ve 3.koy halk plajları, Oteller önü, Yeşilkent, Sahte cennet, Akvaryum, Sağ-tur, Denizli öğretmenler plajı ve Uslu plajı ise sıcaktan bunalanların tercih ettiği koylar arasında yerini aldı. Sıcak havada sadece tatilcileri değil, sokak hayvanlarını da bunalttığı görülürken, sıcaktan kaçan patili dostlar denize girerek serinlemeye çalıştıkları görüldü.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.