DEVA PARTİSİ'NDE İKİ VEKİL İSTİFA ETTİ
DEVA PARTİSİ'NDE İKİ VEKİL İSTİFA ETTİ
DEVA Partisi milletvekilleri Evrim Rızvanoğlu ve Cem Avşar, partilerinden istifa ettiklerini duyurdu.
DEVA Partisi milletvekilleri Evrim Rızvanoğlu ve Cem Avşar, partilerinden istifa ettiklerini duyurdu.
Demokrasi ve Atılım Partisi'nde (DEVA) çifte istifa yaşandı.
İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu ile Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, DEVA Partisi'nden istifa ettiklerini açıkladı.
Evrim Rızvanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Siyaset hayatıma adım attığım ve kurucusu olduğum DEVA Partisi'nden, bugün itibarıyla istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşmak istiyorum" ifadesine yer verdi.
Cem Avşar da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "9 Mart 2020 tarihinde kurucuları arasında yer aldığım Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'nden ayrıldığımı kamuoyunun bilgisine sunarım" ifadesini kullandı.
Rızvanoğlu ve Avşar'ın istifalarının ardından TBMM'deki bağımsız milletvekili sayısı 11'e yükseldi.
(NTV)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.