Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Caddebostan

Çine’de Şennur teyzenin yardımına Aydın Büyükşehir yetişti

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2026 - 08:20, Güncelleme: 31.07.2026 - 19:34
 

Çine’de Şennur teyzenin yardımına Aydın Büyükşehir yetişti

Çine’de Şennur teyzenin yardımına Aydın Büyükşehir yetişti

Aydın’ın Çine ilçesindeki yangında yayla evinde hayvanları ile mahsur kalan yaşlı kadının yardımına Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Çine Kavşit Mahallesi’nde dün öğlen saatlerinde başlayan yağın rüzgarın da etkisi ile büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Yangın söndürme ekipleri alevleri kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahalelerini sürdürürken, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri de çalışmalara destek veriyor. "Yangında mahsur kalan Şennur teyzeye Büyükşehir el uzattı" Bölgede incelemelerde bulunan Aydın Büyükşehir bürokratları kendilerinden yardım isteyen Şennur Keskin’in yardımına koştu. Yangın bölgesinde alevlerin arasında hayvanları ile mahsur kalan Şennur teyze, hayvanları ile bulunduğu yerden kurtarılarak Mutaflar Mahallesi’ndeki evine ulaştırıldı. Kendisine uzatılan yardım elinden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Şennur Keskin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.
Çine’de Şennur teyzenin yardımına Aydın Büyükşehir yetişti
Aydın’ın Çine ilçesindeki yangında yayla evinde hayvanları ile mahsur kalan yaşlı kadının yardımına Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti.

Çine Kavşit Mahallesi’nde dün öğlen saatlerinde başlayan yağın rüzgarın da etkisi ile büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Yangın söndürme ekipleri alevleri kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahalelerini sürdürürken, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri de çalışmalara destek veriyor.

"Yangında mahsur kalan Şennur teyzeye Büyükşehir el uzattı"
Bölgede incelemelerde bulunan Aydın Büyükşehir bürokratları kendilerinden yardım isteyen Şennur Keskin’in yardımına koştu. Yangın bölgesinde alevlerin arasında hayvanları ile mahsur kalan Şennur teyze, hayvanları ile bulunduğu yerden kurtarılarak Mutaflar Mahallesi’ndeki evine ulaştırıldı.
Kendisine uzatılan yardım elinden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Şennur Keskin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.