AYESOB
Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Çine’de Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2026 - 19:21, Güncelleme: 10.05.2026 - 16:13
 

Çine’de Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi

Çine’de Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi

Aydın’ın Çine ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler ve velilerin katılımıyla etkinlik gerçekleştirildi.Çine İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kur’an kursları tarafından Kuvayi Milliye Parkı’nda düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi, İlçe Müftüsü Vekili Tufan Sever, Vaiz Havva Aslan, Kur’an kursu öğreticileri, kursiyer öğrenciler ve veliler katıldı. Programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi, annelerin hayatın en kıymetli hazineleri olduğunu belirterek, "Annelerimiz, dualarımızın baş tacıdır. Onlar sabrın ve merhametin ete kemiğe bürünmüş halidir. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi. Etkinlikte, annelerin toplumdaki yeri ve önemine vurgu yapılırken, bu tür programlarla toplumsal birlikteliğin ve manevi dayanışmanın güçlendirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.
Çine’de Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi
Aydın’ın Çine ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler ve velilerin katılımıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Çine İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kur’an kursları tarafından Kuvayi Milliye Parkı’nda düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi, İlçe Müftüsü Vekili Tufan Sever, Vaiz Havva Aslan, Kur’an kursu öğreticileri, kursiyer öğrenciler ve veliler katıldı. Programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi, annelerin hayatın en kıymetli hazineleri olduğunu belirterek, "Annelerimiz, dualarımızın baş tacıdır. Onlar sabrın ve merhametin ete kemiğe bürünmüş halidir. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi. Etkinlikte, annelerin toplumdaki yeri ve önemine vurgu yapılırken, bu tür programlarla toplumsal birlikteliğin ve manevi dayanışmanın güçlendirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.