AYESOB
Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Çilek Festivali için geri sayım başladı

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2026 - 10:12, Güncelleme: 28.04.2026 - 09:52
 

Çilek Festivali için geri sayım başladı

Çilek Festivali için geri sayım başladı

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde bu yıl 54.’sü düzenlenecek Uluslararası Sultanhisar-Atça, Nysa, Çilek, Tarım, Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı. Sultanhisar Belediyesi tarafından organize edilen festival, 6-17 Mayıs 2026 tarihleri arasında Sultanhisar ve Atça’da gerçekleştirilecek. "Toprağın bereketi, çileğin lezzeti" sloganıyla düzenlenecek etkinlikler kapsamında konserler, halk oyunları gösterileri ve çeşitli kültürel aktiviteler vatandaşlarla buluşacak. Festival programına göre 6-10 Mayıs tarihleri arasında Sultanhisar’da, 13-17 Mayıs tarihleri arasında ise Atça’da etkinlikler düzenlenecek. Ünlü sanatçılar Poizi, Coşkun Sabah, Aslı Güngör ve Merve Özbey festival kapsamında sahne alacak. Ayrıca Selcan Temel, Efe Dumancı, Aydan Kahraman ve Alaaddin Ergün de müzikseverlerle buluşacak. Festivalde yerli ve yabancı halk oyunları ekiplerinin gösterileri, dans performansları ve sirk gösterileri de yer alacak. Etkinliklerin sunuculuğunu ise Doğukan Alsay üstlenecek. Sultanhisar Belediyesi, bölgenin önemli tarım ürünlerinden biri olan çileğin tanıtımına katkı sağlamak ve kültürel etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmek amacıyla düzenlenen festivale tüm vatandaşları davet etti.
Çilek Festivali için geri sayım başladı
Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde bu yıl 54.’sü düzenlenecek Uluslararası Sultanhisar-Atça, Nysa, Çilek, Tarım, Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı.

Sultanhisar Belediyesi tarafından organize edilen festival, 6-17 Mayıs 2026 tarihleri arasında Sultanhisar ve Atça’da gerçekleştirilecek. "Toprağın bereketi, çileğin lezzeti" sloganıyla düzenlenecek etkinlikler kapsamında konserler, halk oyunları gösterileri ve çeşitli kültürel aktiviteler vatandaşlarla buluşacak. Festival programına göre 6-10 Mayıs tarihleri arasında Sultanhisar’da, 13-17 Mayıs tarihleri arasında ise Atça’da etkinlikler düzenlenecek. Ünlü sanatçılar Poizi, Coşkun Sabah, Aslı Güngör ve Merve Özbey festival kapsamında sahne alacak. Ayrıca Selcan Temel, Efe Dumancı, Aydan Kahraman ve Alaaddin Ergün de müzikseverlerle buluşacak. Festivalde yerli ve yabancı halk oyunları ekiplerinin gösterileri, dans performansları ve sirk gösterileri de yer alacak. Etkinliklerin sunuculuğunu ise Doğukan Alsay üstlenecek. Sultanhisar Belediyesi, bölgenin önemli tarım ürünlerinden biri olan çileğin tanıtımına katkı sağlamak ve kültürel etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmek amacıyla düzenlenen festivale tüm vatandaşları davet etti.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.