CHP’li Özdemir “Emekliler pazarda fiyat sormaya korkuyor”
CHP’li Özdemir “Emekliler pazarda fiyat sormaya korkuyor”
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, Efeler Salı Pazarı’nda pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, Efeler Salı Pazarı’nda pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu.
Pazarcı esnafından güncel fiyatlar hakkında bilgi alan Özdemir, özellikle emekli vatandaşlarla ev ekonomileri hakkında sohbet etti.
CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir: “Vatandaşın durumu ortada, durum içler acısı. Emekliler haftada bir yaptığı alışverişi iki haftada bire çıkarmış. Aldıkları emekli maaşının büyük bir kısmı pazar alışverişi ve zorunlu harcamalarına gidiyor. Biz bugün Salı pazarındaydık, bildiğiniz üzere her zaman vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz ve her geçen gün durum kötüye gidiyor. 14.000 lira emekli maaşı alan emekliler tatil sezonunda bırakın kendilerine vakit ayırmayı, zorunlu ihtiyaçlarını bile gidermekte zorlanıyor. Emekliyi bu hale sokan AKP’ye sesleniyorum, tezgahlardan fiyat sormaya korkan emeklilerin hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Vatandaşı da, üreticiyi de esnafı da yordunuz, yıprattınız. Tüm bu zor günlerde biz vatandaşımızın yanındayız, soruyoruz siz neredesiniz? İnin çarşıya pazara da emeklilerle bir sohbet edin. Soramadığınız her sorunun, sormadığınız hâlin hatırın cevabını sandıkta halk size verecek. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak; daima halkımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.