Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

CHP Genel Başkanı Özel Kuşadası’nda

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2026 - 20:34, Güncelleme: 29.03.2026 - 20:00
 

CHP Genel Başkanı Özel Kuşadası’nda

CHP Genel Başkanı Özel Kuşadası’nda

Geçtiğimiz hafta CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in tutuklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kuşadası’nda miting düzenledi.CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşen "101. Millet İradesine Sahip Çıkıyor Kuşadası" mitingi yağışlı bir havada gerçekleşti. Mitingde konuşan Özel, tutuklanan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında yürütülen süreci ‘siyasi operasyon’ olarak niteledi. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı doğrudan hedef alan Özel, Ekrem İmamoğlu ve Ömer Günel hakkında ortaya atılan para transferi iddialarının gerçeği yansıtmadığını savunarak, her iki ismin de masum olduğunu iddia etti. CHP’nin "milli iradeyi savunduğunu" belirten Özel, "Patron millettir" diyerek belediyelere yönelik operasyonların amacının CHP’yi zayıflatmak olduğunu iddia etti. Özel, Uşak’taki operasyonu ve basına yansıyan görüntüleri de "kirli plan" olarak nitelendirerek, "101. eylemden bütün Türkiye’ye sesleniyoruz. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan gidiyoruz. Ne Ekrem’i veririz ne Ömer’i veririz. Omuz omuza, baskıya ve hukuksuzluğa karşı dimdik duracağız" ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkanı Özel Kuşadası’nda
Geçtiğimiz hafta CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in tutuklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kuşadası’nda miting düzenledi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşen "101. Millet İradesine Sahip Çıkıyor Kuşadası" mitingi yağışlı bir havada gerçekleşti. Mitingde konuşan Özel, tutuklanan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında yürütülen süreci ‘siyasi operasyon’ olarak niteledi. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı doğrudan hedef alan Özel, Ekrem İmamoğlu ve Ömer Günel hakkında ortaya atılan para transferi iddialarının gerçeği yansıtmadığını savunarak, her iki ismin de masum olduğunu iddia etti. CHP’nin "milli iradeyi savunduğunu" belirten Özel, "Patron millettir" diyerek belediyelere yönelik operasyonların amacının CHP’yi zayıflatmak olduğunu iddia etti. Özel, Uşak’taki operasyonu ve basına yansıyan görüntüleri de "kirli plan" olarak nitelendirerek, "101. eylemden bütün Türkiye’ye sesleniyoruz. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan gidiyoruz. Ne Ekrem’i veririz ne Ömer’i veririz. Omuz omuza, baskıya ve hukuksuzluğa karşı dimdik duracağız" ifadelerini kullandı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.