Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik

Çalıştığı inşaatın 8’inci katından düşen işçi hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2025 - 11:35, Güncelleme: 17.07.2025 - 10:33
 

Çalıştığı inşaatın 8’inci katından düşen işçi hayatını kaybetti

Çalıştığı inşaatın 8’inci katından düşen işçi hayatını kaybetti

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kişi çalıştığı inşaatın 8’inci katından önce 4’üncü kattaki güvenlik filesine oradan da beton zemine düşen işçi ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olay, Zeybek Mahallesi 1583 sokak üzerinde bulunan bir apartman inşaatında 14 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaatın 8’inci katında arkadaşları ile birlikte çalışan inşaat işçisi Necdet Yıldız (45) henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek çalışmakta olduğu 8’inci kattan düştü. Önce inşaatın 4.kattaki güvenlik filesine düşen işçi, beraberinde demirlerin de düşmesi ile birlikte ağırlık artıp güvenlik filesi deforme olunca buradan da beton zemine düştü. Yıldız’ın düştüğünü gören mesai arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı işçiye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan işçi doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Yıldız’ın ölüm haberi ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Çalıştığı inşaatın 8’inci katından düşen işçi hayatını kaybetti
Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kişi çalıştığı inşaatın 8’inci katından önce 4’üncü kattaki güvenlik filesine oradan da beton zemine düşen işçi ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Zeybek Mahallesi 1583 sokak üzerinde bulunan bir apartman inşaatında 14 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaatın 8’inci katında arkadaşları ile birlikte çalışan inşaat işçisi Necdet Yıldız (45) henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek çalışmakta olduğu 8’inci kattan düştü. Önce inşaatın 4.kattaki güvenlik filesine düşen işçi, beraberinde demirlerin de düşmesi ile birlikte ağırlık artıp güvenlik filesi deforme olunca buradan da beton zemine düştü. Yıldız’ın düştüğünü gören mesai arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı işçiye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan işçi doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Yıldız’ın ölüm haberi ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.