Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Caddebostan

Başkan Maraş’ın afişlerine çirkin saldırı

ASAYİŞ (YUG) - Haber Merkezi | 26.09.2026 - 17:32, Güncelleme: 26.09.2026 - 17:32
 

Başkan Maraş’ın afişlerine çirkin saldırı

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Başkanı ve Başkan Adayı Gökhan Maraş, seçim çalışmaları kapsamında billboardlarda yer alan afişlerine yönelik çirkin bir saldırı gerçekleştirildi.

AYDIN -  Mavi Liste ile seçime girecek olan Başkan Maraş’ın afişlerine yapılan çirkin saldırıya, Aydın iş dünyası tepki gösterdi. AYSO Başkanı ve Başkan Adayı Gökhan Maraş’ın seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan afişleri, kentin çeşitli noktalarındaki billboardlara asıldı. Başkan Maraş’ın Efeler ilçesindeki Denizli Bulvarı üzerinde yer alan afişlerine ise çirkin saldırı düzenlendi. Mavi liste ile seçime hazırlanan Başkan Maraş’ın komite adaylarıyla birlikte fotoğraflarının yer aldığı ve “Aydın Sanayisinin Gücü’ mesajının bulunduğu afişler, kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından zarar gördü. Yırtılan afişler, kullanılmaz hale geldi. AYDIN İŞ DÜNYASI “VANDALLIK” DEDİ Yaşanan olay, AYSO seçimleri öncesinde kentte dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı. Bu süreçte birleştirici ve sağduyulu bir seçim kampanyası yürütmesiyle takdir toplayan Başkan Maraş’ın afişlerine saldırı düzenlenmesine, Aydın iş dünyası da tepki gösterdi. Afişlerin yırtılmasına “vandallık” olarak tabir eden Aydın iş dünyası, saldırıya karşı tepkisini dile getirip Maraş’a sahip çıktı. Afişlere yönelik saldırının kimler tarafından ve hangi amaçla gerçekleştirildiğinin belirlenmesi için gerekli incelemelerin yapılması beklenirken, olayla ilgili gelişmelerin takip edildiği öğrenildi. Öte yandan yırtılan afişlerin yerine yenileri asıldı.
Aydın Sanayi Odası (AYSO) Başkanı ve Başkan Adayı Gökhan Maraş, seçim çalışmaları kapsamında billboardlarda yer alan afişlerine yönelik çirkin bir saldırı gerçekleştirildi.

AYDIN -  Mavi Liste ile seçime girecek olan Başkan Maraş’ın afişlerine yapılan çirkin saldırıya, Aydın iş dünyası tepki gösterdi.

AYSO Başkanı ve Başkan Adayı Gökhan Maraş’ın seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan afişleri, kentin çeşitli noktalarındaki billboardlara asıldı. Başkan Maraş’ın Efeler ilçesindeki Denizli Bulvarı üzerinde yer alan afişlerine ise çirkin saldırı düzenlendi. Mavi liste ile seçime hazırlanan Başkan Maraş’ın komite adaylarıyla birlikte fotoğraflarının yer aldığı ve “ Aydın Sanayisinin Gücü’ mesajının bulunduğu afişler, kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından zarar gördü. Yırtılan afişler, kullanılmaz hale geldi.

AYDIN İŞ DÜNYASI “VANDALLIK” DEDİ

Yaşanan olay, AYSO seçimleri öncesinde kentte dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı. Bu süreçte birleştirici ve sağduyulu bir seçim kampanyası yürütmesiyle takdir toplayan Başkan Maraş’ın afişlerine saldırı düzenlenmesine, Aydın iş dünyası da tepki gösterdi. Afişlerin yırtılmasına “vandallık” olarak tabir eden Aydın iş dünyası, saldırıya karşı tepkisini dile getirip Maraş’a sahip çıktı. Afişlere yönelik saldırının kimler tarafından ve hangi amaçla gerçekleştirildiğinin belirlenmesi için gerekli incelemelerin yapılması beklenirken, olayla ilgili gelişmelerin takip edildiği öğrenildi. Öte yandan yırtılan afişlerin yerine yenileri asıldı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Yeni Slow Radyo