Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik

Aydın’da Koruyucu Aile Paneli düzenlendi

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2025 - 10:50, Güncelleme: 02.07.2025 - 11:37 593 kez okundu.
 

Aydın’da Koruyucu Aile Paneli düzenlendi

Aydın İl Müftülüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde, "Koruyucu Aile" konulu panel düzenlendi.

İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Güneş, ailenin toplumun temel yapı taşı olduğunu vurgulayarak, aile kurumunun zayıflamasının toplumsal yapının da zedelenmesine neden olacağını belirtti. İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi’nin başkanlık ettiği panelde; Psikolog Selda Tunçkır Aydın Nasıl Koruyucu Aile Olunur, Vaiz Büşra Nur Sevinç Dini Referanslar fikrinde Koruyucu Ailelik konulu sunumlarını gerçekleştirdi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ferhat Usturumcalı ise koruyucu ailelik sürecindeki deneyimlerini ve yaşadığı duygusal anları katılımcılarla paylaştı. Panel, katılımcılara hediyelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi. Panele İl Müftüsü Hasan Güneş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Aydın İl Müftülüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde, "Koruyucu Aile" konulu panel düzenlendi.

İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Güneş, ailenin toplumun temel yapı taşı olduğunu vurgulayarak, aile kurumunun zayıflamasının toplumsal yapının da zedelenmesine neden olacağını belirtti. İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi’nin başkanlık ettiği panelde; Psikolog Selda Tunçkır Aydın Nasıl Koruyucu Aile Olunur, Vaiz Büşra Nur Sevinç Dini Referanslar fikrinde Koruyucu Ailelik konulu sunumlarını gerçekleştirdi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ferhat Usturumcalı ise koruyucu ailelik sürecindeki deneyimlerini ve yaşadığı duygusal anları katılımcılarla paylaştı.

Panel, katılımcılara hediyelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi. Panele İl Müftüsü Hasan Güneş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.