Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik

AYDIN -İZMİR OTOYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2025 - 10:05, Güncelleme: 04.07.2025 - 10:15 158 kez okundu.
 

AYDIN -İZMİR OTOYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

İzmir’in Buca ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangını Aydın yönüne doğru ilerlerken, alevlerin otoyola yaklaşması sebebiyle sebebiyle Aydın-İzmir Otoyolu trafiğe kapatıldı.

AYDIN - İzmir’in Buca ilçesi Kaynaklar mevkiinde saat 15.50 sıralarında başlayan orman yangını, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Yangının yerleşim yerlerini tehdit etmesi üzerine ekipler bir yandan tahliye işlemlerini yürütürken, yangına hem havadan hem karadan müdahale ediliyor. Rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan alevler Aydın yönüne doğru ilerlemeye başlarken, yangın Aydın İzmir Otoyolu’na yaklaştı. Söndürme çalışmalarının yanı sıra tedbirler de alınmaya devam ederken, Karayolları Genel Müdürlüğü yaptığı açıklama ile Aydın-İzmir Otoyolu’nun trafiğe kapatıldığını duyurdu. Konu ile ilgili yapılan açıklamada "İzmir-Aydın Otoyolu, Çeşme Otoyolu Ayrımı Kavşağı ile Havalimanı Kavşağı arasında Yıldızköy mevkiinde çıkan yangın nedeniyle geçici olarak trafiğe kapatılmıştır" ifadeleri yer aldı.
İzmir’in Buca ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangını Aydın yönüne doğru ilerlerken, alevlerin otoyola yaklaşması sebebiyle sebebiyle Aydın-İzmir Otoyolu trafiğe kapatıldı.

AYDIN - İzmir’in Buca ilçesi Kaynaklar mevkiinde saat 15.50 sıralarında başlayan orman yangını, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Yangının yerleşim yerlerini tehdit etmesi üzerine ekipler bir yandan tahliye işlemlerini yürütürken, yangına hem havadan hem karadan müdahale ediliyor. Rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan alevler Aydın yönüne doğru ilerlemeye başlarken, yangın Aydın İzmir Otoyolu’na yaklaştı. Söndürme çalışmalarının yanı sıra tedbirler de alınmaya devam ederken, Karayolları Genel Müdürlüğü yaptığı açıklama ile Aydın-İzmir Otoyolu’nun trafiğe kapatıldığını duyurdu. Konu ile ilgili yapılan açıklamada "İzmir- Aydın Otoyolu, Çeşme Otoyolu Ayrımı Kavşağı ile Havalimanı Kavşağı arasında Yıldızköy mevkiinde çıkan yangın nedeniyle geçici olarak trafiğe kapatılmıştır" ifadeleri yer aldı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.