AYESOB
Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Üyelerini Sınavla Belgelendiriyor!

GENEL (YUG) - Haber Merkezi | 31.03.2026 - 09:59, Güncelleme: 31.03.2026 - 09:59
 

Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Üyelerini Sınavla Belgelendiriyor!

Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Alaaddin Durmaz üyelerini sınavla belgelendirdiklerini söyledi.

EFELER - Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Alaaddin Durmaz üyelerini sınavla belgelendirdiklerini söyledi. Durmaz; "Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası olarak, mesleki yeterlilik ve nitelikli hizmet anlayışını güçlendirmek amacıyla 2018 yılından bu yana kesintisiz şekilde 5. Seviye Sorumlu Emlak Danışmanlığı sınavları düzenlemekteyiz. Bu süreçte, yüzlerce meslektaşımızın belgelendirilmesine katkı sağlanmış, sektörümüzde kayıtlı ve yetkin hizmet sunumunun gelişmesine öncülük edilmiştir. Bugün itibariyle, Odamız tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen sınav uygulamaları planlı şekilde devam etmekte olup, başvurular alınmakta ve sınav organizasyonları her ay başarıyla yürütülmektedir. Odamızın bu alandaki tecrübesi, kurumsal altyapısı ve kesintisiz uygulama sürecinin Meslektaşlarımız tarafından sahiplenilmiş olduğunu görmekteyiz. Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası olarak, mesleğimizin saygınlığını artırmaya ve üyelerimize en iyi hizmeti sunmaya kararlılıkla devam edeceğimizi belirtir, sınavlarımıza katılan tüm üyelerimi kutluyorum ve hocalarımızı da çok teşekkür ediyorum” dedi.
Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Alaaddin Durmaz üyelerini sınavla belgelendirdiklerini söyledi.

EFELER -  Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Alaaddin Durmaz üyelerini sınavla belgelendirdiklerini söyledi.

Durmaz; " Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası olarak, mesleki yeterlilik ve nitelikli hizmet anlayışını güçlendirmek amacıyla 2018 yılından bu yana kesintisiz şekilde 5. Seviye Sorumlu Emlak Danışmanlığı sınavları düzenlemekteyiz.

Bu süreçte, yüzlerce meslektaşımızın belgelendirilmesine katkı sağlanmış, sektörümüzde kayıtlı ve yetkin hizmet sunumunun gelişmesine öncülük edilmiştir. Bugün itibariyle, Odamız tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen sınav uygulamaları planlı şekilde devam etmekte olup, başvurular alınmakta ve sınav organizasyonları her ay başarıyla yürütülmektedir. Odamızın bu alandaki tecrübesi, kurumsal altyapısı ve kesintisiz uygulama sürecinin Meslektaşlarımız tarafından sahiplenilmiş olduğunu görmekteyiz.

Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası olarak, mesleğimizin saygınlığını artırmaya ve üyelerimize en iyi hizmeti sunmaya kararlılıkla devam edeceğimizi belirtir, sınavlarımıza katılan tüm üyelerimi kutluyorum ve hocalarımızı da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.