Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Fibar

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuşadası’nda sahil şeridinde çalışma başlatıldı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2026 - 02:28, Güncelleme: 09.01.2026 - 20:38
 

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuşadası’nda sahil şeridinde çalışma başlatıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuşadası’nda sahil şeridinde çalışma başlatıldı

Kuşadası Atatürk Bulvarı sahil şeridinde, kuvvetli dalgalar ve olumsuz hava şartlarının ardından oluşan hasarların giderilmesi amacıyla çalışma başlatıldı.Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, sahil bandında gerekli güvenlik önlemleri alınarak düzenleme ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler yaya ve araç trafiğinin aksamaması için koordineli şekilde çalışırken, deniz kaynaklı etkiler nedeniyle sahil şeridinde oluşan tahribatın giderilmesine yönelik çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgenin yeniden vatandaşların kullanımına uygun hale getirileceği belirtildi. Belirlene program dahilinde sürdürülen çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, hızla harekete geçildiğini ve gerekli önlemlerin alındığını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuşadası’nda sahil şeridinde çalışma başlatıldı
Kuşadası Atatürk Bulvarı sahil şeridinde, kuvvetli dalgalar ve olumsuz hava şartlarının ardından oluşan hasarların giderilmesi amacıyla çalışma başlatıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, sahil bandında gerekli güvenlik önlemleri alınarak düzenleme ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler yaya ve araç trafiğinin aksamaması için koordineli şekilde çalışırken, deniz kaynaklı etkiler nedeniyle sahil şeridinde oluşan tahribatın giderilmesine yönelik çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgenin yeniden vatandaşların kullanımına uygun hale getirileceği belirtildi. Belirlene program dahilinde sürdürülen çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, hızla harekete geçildiğini ve gerekli önlemlerin alındığını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.