Rıdvan Eşin
Ünüllar Hidrolik
Caddebostan

Afrodisias’ta sağlıklı yaşam için adımlar atıldı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2026 - 12:39, Güncelleme: 02.10.2026 - 10:26
 

Afrodisias’ta sağlıklı yaşam için adımlar atıldı

Afrodisias’ta sağlıklı yaşam için adımlar atıldı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde düzenlenen etkinlikte, Afrodisias Antik Kenti’nde bir araya gelen vatandaşlar ve gençler, ’Aydın’da hareket var’ pankartlarıyla sağlıklı yaşam için yürüdü.Aydın’ın Karacasu ilçesinde Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş etkinliği düzenlendi. Tarihi Afrodisias Antik Kenti’nde gerçekleştirilen etkinlikte, hareketsiz yaşamın olumsuz etkilerine dikkat çekilirken, düzenli fiziksel aktivitenin sağlıklı yaşam üzerindeki önemine vurgu yapıldı. Etkinliğe Karacasu Kaymakamı İsmail Battal, eşi Ebru Battal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Engin Tetik, başkan yardımcıları Uzm. Dr. Mustafa Onur Türkkan ve Dr. Elif Yalçın’ın yanı sıra kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Afrodisias’ın tarihi atmosferinde gerçekleştirilen yürüyüşte katılımcılar, antik kentin sütunlu yolları arasında yürüyerek fiziksel aktiviteye dikkat çekti. Etkinlikte, düzenli hareketin günlük yaşamın bir parçası haline getirilmesinin önemi vurgulanırken, toplumda sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturuldu.
Afrodisias’ta sağlıklı yaşam için adımlar atıldı
Aydın’ın Karacasu ilçesinde düzenlenen etkinlikte, Afrodisias Antik Kenti’nde bir araya gelen vatandaşlar ve gençler, ’Aydın’da hareket var’ pankartlarıyla sağlıklı yaşam için yürüdü.

Aydın’ın Karacasu ilçesinde Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş etkinliği düzenlendi. Tarihi Afrodisias Antik Kenti’nde gerçekleştirilen etkinlikte, hareketsiz yaşamın olumsuz etkilerine dikkat çekilirken, düzenli fiziksel aktivitenin sağlıklı yaşam üzerindeki önemine vurgu yapıldı. Etkinliğe Karacasu Kaymakamı İsmail Battal, eşi Ebru Battal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Engin Tetik, başkan yardımcıları Uzm. Dr. Mustafa Onur Türkkan ve Dr. Elif Yalçın’ın yanı sıra kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Afrodisias’ın tarihi atmosferinde gerçekleştirilen yürüyüşte katılımcılar, antik kentin sütunlu yolları arasında yürüyerek fiziksel aktiviteye dikkat çekti. Etkinlikte, düzenli hareketin günlük yaşamın bir parçası haline getirilmesinin önemi vurgulanırken, toplumda sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturuldu.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Yeni Slow Radyo