Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gastronomi Derneği’nde, Sezgin güven tazeledi

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2022 - 00:09, Güncelleme: 28.12.2022 - 16:58 2129+ kez okundu.
 

Gastronomi Derneği’nde, Sezgin güven tazeledi

Gastronomi Derneği’nde, Sezgin güven tazeledi

Gastronomi Derneği’nin Ankara’da yapılan olağan genel kurulunda, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Öğretim Üyesi Dr. Emrah Köksal Sezgin, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.Türk gastronomisini dünyada tanıtmak amacıyla 2016 yılında Kuşadası’nda kurulan ‘Gastronomi Derneği’nin’ 3. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde, ADÜ Öğretim Üyesi Dr. Emrah Köksal Sezgin, yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurul sonrasında bir konuşma yapan Dr. Emrah Köksal Sezgin, “Kurulduğu yıldan itibaren gerek üyeleriyle gerekse de yaptığı başarılı işlerle sürekli büyüyen bir derneğiz. Bugün sadece Kuşadası ve Türkiye’de değil, dünyanın birçok noktasında tanınan bir dernek haline geldik. Bu da bizi sürekli çalışmak ve kendimizi geliştirmek zorunda bırakıyor. Seçime katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Gastronomi Derneği, özellikle yurtiçi gastronomi etkinlikleri ve ülkemizi temsil etmek için yurt dışında katıldığı yarışmalarda aldığı ödüllerle kendisinden söz ettirmeye devam ediyor” dedi.Genel Kurul sonunda dernek yönetimi şu isimlerden oluştu; Dr. Emrah Köksal Sezgin (Yönetim Kurulu Başkanı), Barış Ondaş (Başkan Yardımcısı), Mümin Durutlu (Başkan Yardımcısı), Emre İdrisoğlu (Başkan Yardımcısı), Dr. Ahu Sezgin (Genel Sekreter), Betül Şentürk, Burçak Uysaler, Dilan Ceylan, Emel İpek (Yönetim Kurulu Üyesi), Kadir Erdönmez (Sayman), Ümit Bahadır, Engin Yılmaz, Veysel Karani Aka (Denetim Kurulu)
Gastronomi Derneği’nde, Sezgin güven tazeledi
Gastronomi Derneği’nin Ankara’da yapılan olağan genel kurulunda, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Öğretim Üyesi Dr. Emrah Köksal Sezgin, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Türk gastronomisini dünyada tanıtmak amacıyla 2016 yılında Kuşadası’nda kurulan ‘Gastronomi Derneği’nin’ 3. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde, ADÜ Öğretim Üyesi Dr. Emrah Köksal Sezgin, yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurul sonrasında bir konuşma yapan Dr. Emrah Köksal Sezgin, “Kurulduğu yıldan itibaren gerek üyeleriyle gerekse de yaptığı başarılı işlerle sürekli büyüyen bir derneğiz. Bugün sadece Kuşadası ve Türkiye’de değil, dünyanın birçok noktasında tanınan bir dernek haline geldik. Bu da bizi sürekli çalışmak ve kendimizi geliştirmek zorunda bırakıyor. Seçime katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Gastronomi Derneği, özellikle yurtiçi gastronomi etkinlikleri ve ülkemizi temsil etmek için yurt dışında katıldığı yarışmalarda aldığı ödüllerle kendisinden söz ettirmeye devam ediyor” dedi.

Genel Kurul sonunda dernek yönetimi şu isimlerden oluştu; Dr. Emrah Köksal Sezgin (Yönetim Kurulu Başkanı), Barış Ondaş (Başkan Yardımcısı), Mümin Durutlu (Başkan Yardımcısı), Emre İdrisoğlu (Başkan Yardımcısı), Dr. Ahu Sezgin (Genel Sekreter), Betül Şentürk, Burçak Uysaler, Dilan Ceylan, Emel İpek (Yönetim Kurulu Üyesi), Kadir Erdönmez (Sayman), Ümit Bahadır, Engin Yılmaz, Veysel Karani Aka (Denetim Kurulu)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.