CHP Germencik ilçe terörü kınadı
CHP Germencik ilçe terörü kınadı
CHP Germencik İlçe Sekreteri Tayfur Bozdağ, terörün demokrasi düşmanı bir anlayışın ürünü olduğunu belirterek kınadığını açıkladı.
CHP Germencik İlçe Sekreteri Tayfur Bozdağ, terörün demokrasi düşmanı bir anlayışın ürünü olduğunu belirterek kınadığını açıkladı.
AYDIN- 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul’da yaşanan terör saldırısında şehit olan polis ve sivil yurttaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, millete başsağlığı dilediğini belirten Bozdağ, açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:
“10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde, insanlığa karşı apaçık suç işleyen bu saldırının faillerini, azmettiricilerini ve arkasındaki güçleri lanetliyoruz. Bilinmelidir ki, milletimize karşı alçakça saldırılarla dolu tarihine yeni bir katliam ekleyen PKK terör örgütü işlediği bu suçlarla amacına asla ulaşamayacaktır. Bu eli kanlı şebeke ve bu şebekeden beslenenler Cumhuriyete, demokrasiye, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne aşık halkımızın sarsılmaz iradesiyle yenilecektir.
Bütün dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de kamu düzeninin sağlanması, huzur ve güven ortamının kurulması, terörle mücadele edilmesi Hükümetlerin görevidir.
Üzülerek ifade edelim ki, yaşanan yönetim zafiyeti nedeniyle 1 yılda 17 büyük saldırıda 360’ın üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bin 800’den fazla vatandaşımız yaralanmıştır.
Hükümet makamları yalnız kınama mesajı yayınlayarak değil, bu olaylar yaşanmasın diye önlem alınacak yerlerdir. Bu açıdan gereken özeleştiri açıkça yapılmalı, terör örgütlerine alan bırakan yönetim zafiyeti son bulmalıdır. İktidar, ülkemizin akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmelidir.
Bu bağlamda, terörle mücadeleyi zaafa düşüren, güvenlik güçlerimizin etkin mücadelesini engelleyen uygulamalardan vazgeçilmeli, huzur ve güven ortamını zedeleyen, toplumsal barışımıza zarar veren anti demokratik uygulamalar bir an önce son bulmalıdır.
Cumhuriyet Halk Partisi terörle mücadelede hükümete her türlü desteği vermeye hazırdır.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.