Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

2023 Milletvekili Seçimlerinin İlk Aday Adayı MHP'den

SİYASET (Haber) - Gezgin Değirmenci | 24.06.2022 - 16:22, Güncelleme: 24.06.2022 - 16:39 11228+ kez okundu.
 

2023 Milletvekili Seçimlerinin İlk Aday Adayı MHP'den

2023 seçimlerine 1 yıl kala Aydın siyasetine ilk aday adayı Milliyetçi Hareket Partisi'nden geldi. Milliyetçi Hareket Partisi eski il yönetim kurulu üyesi ve Disiplin Kurulu Başkanı Vahdettin Atmaca aday adayı olacağını açıkladı.

AYDIN - “CUMHUR İTTİFAKI FARKLA KAZANACAKTIR” Atmaca, Aydın siyasetinin ve siyasetçilerinin suskunluğuna dikkat çekerek, “Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor, bir taraftan sınır dışında ülkemize yönelik tehdit unsuru olan yığınaklar yapılırken, terör koridorları oluşturulurken, enerji, gıda ve lojistik sektörlerinde yaşanan küresel sıkıntılar diğer taraftan gerek küresel ekonomik dalgalanmalar ve gerekse ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon ve ekonomik sıkıntılar ancak Ülkücülerin ortaya koyacağı politikalarla, üreteceği siyasetle bertaraf edilebilir, İttifak ruhuna tam destek ve Cumhur İttifakının iradesiyle bertaraf edilebilir.  2023 seçimleri Ülkemiz ve coğrafyamız açısından tarihi bir seçimdir ve bu seçimde tüm Ülkücüler Milli duruşunu her zaman olduğu gibi ortaya koyacaktır ve Cumhur İttifakı çatısı altında Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde sorunların çözümüne katkı sağlayacaktır. Ülkemiz gerek ekonomisi ile gerek savunma sanayisi ile hızla büyüyen, teröre diz çöktükten,  emperyal düşüncelere karşı duran, küresel saldırılara cevap verebilen tarihi ile tecrübesi ile büyük bir devlettir. Devlet yönetimi tecrübesi ile de Cumhuriyetin 100. Yılında yapılacak olan seçimleri Cumhur İttifakı farkla kazanacaktır” dedi. “6+1 BENZEMEZ BU ÜLKEYİ YÖNETEMEZ” Altılı masayı da eleştiren Atmaca, “siyaset motivasyon kaynağı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olan, ideolojik körlük içerisinde harket eden, toplumun gelişmesine, ülkenin büyümesine yönelik hiç bir projesi olmayan 6+1 benzemez bu ülkeyi yönetemez. Ülkemizin savunma sanayisini tehdit eden, teröre destek veren, yandaşlarla bu ülke yönetilemez, hiç bir ülkücü buna evet demez. Mavi vatan bu ülkenin vazgeçilmezidir ve bu bağlamda Libya’ya Asker gönderen tezkereye bile Hayır diyenlerle Evet diyenler bir arada oturamazlar. Düşünün ki bu gün iktidarda Millet Ittifakı olsaydı TBMM den bu tezkere nasıl geçerdi? Hayır diyenler ve Evet diyenler bu konuda nasıl anlaşabilirlerdi ve sonuç ne olurdu? Daha iktidar olmadan Milli meseleler de Milli duruş sergilemeyeler bu ülkeyi nasıl yönetebilirler” Aslen Erzurum'lu ve Aydın'ın damadı olan, yaklaşık 50 yıldır Aydın'da yaşayan Atmaca “Merhum liderimiz Başbuğumuzun çizdiği yolda bu gün de Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçelı'nin liderliğinde siyaset yapamayı kendime yaşam biçimi edindim.  Partimin tüm kademelerinde onurla görev yaptım ve 2023 seçimlerinde Ülkemin benim gibi Ülkücülere ihtiyacı olduğunu gördüğümden dolayı Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Partime ve Ülkeme hizmet etmek benim için onurdur, şereftir.  Çünkü bu necip millet her şeyin en güzelini hakediyor ve bize de hizmetkârlık düşüyor,  hizmete talibim ve 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Aydın'dan en az 5 Milletvekili ile Ankara'ya gideceğimize inancım tamdır. Tüm Aydın halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini son verdi.
2023 seçimlerine 1 yıl kala Aydın siyasetine ilk aday adayı Milliyetçi Hareket Partisi'nden geldi. Milliyetçi Hareket Partisi eski il yönetim kurulu üyesi ve Disiplin Kurulu Başkanı Vahdettin Atmaca aday adayı olacağını açıkladı.

AYDIN - “CUMHUR İTTİFAKI FARKLA KAZANACAKTIR”

Atmaca, Aydın siyasetinin ve siyasetçilerinin suskunluğuna dikkat çekerek, “Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor, bir taraftan sınır dışında ülkemize yönelik tehdit unsuru olan yığınaklar yapılırken, terör koridorları oluşturulurken, enerji, gıda ve lojistik sektörlerinde yaşanan küresel sıkıntılar diğer taraftan gerek küresel ekonomik dalgalanmalar ve gerekse ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon ve ekonomik sıkıntılar ancak Ülkücülerin ortaya koyacağı politikalarla, üreteceği siyasetle bertaraf edilebilir, İttifak ruhuna tam destek ve Cumhur İttifakının iradesiyle bertaraf edilebilir.

 2023 seçimleri Ülkemiz ve coğrafyamız açısından tarihi bir seçimdir ve bu seçimde tüm Ülkücüler Milli duruşunu her zaman olduğu gibi ortaya koyacaktır ve Cumhur İttifakı çatısı altında Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde sorunların çözümüne katkı sağlayacaktır. Ülkemiz gerek ekonomisi ile gerek savunma sanayisi ile hızla büyüyen, teröre diz çöktükten,  emperyal düşüncelere karşı duran, küresel saldırılara cevap verebilen tarihi ile tecrübesi ile büyük bir devlettir. Devlet yönetimi tecrübesi ile de Cumhuriyetin 100. Yılında yapılacak olan seçimleri Cumhur İttifakı farkla kazanacaktır” dedi.

“6+1 BENZEMEZ BU ÜLKEYİ YÖNETEMEZ”

Altılı masayı da eleştiren Atmaca, “siyaset motivasyon kaynağı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olan, ideolojik körlük içerisinde harket eden, toplumun gelişmesine, ülkenin büyümesine yönelik hiç bir projesi olmayan 6+1 benzemez bu ülkeyi yönetemez. Ülkemizin savunma sanayisini tehdit eden, teröre destek veren, yandaşlarla bu ülke yönetilemez, hiç bir ülkücü buna evet demez. Mavi vatan bu ülkenin vazgeçilmezidir ve bu bağlamda Libya’ya Asker gönderen tezkereye bile Hayır diyenlerle Evet diyenler bir arada oturamazlar. Düşünün ki bu gün iktidarda Millet Ittifakı olsaydı TBMM den bu tezkere nasıl geçerdi? Hayır diyenler ve Evet diyenler bu konuda nasıl anlaşabilirlerdi ve sonuç ne olurdu? Daha iktidar olmadan Milli meseleler de Milli duruş sergilemeyeler bu ülkeyi nasıl yönetebilirler”

Aslen Erzurum'lu ve Aydın'ın damadı olan, yaklaşık 50 yıldır Aydın'da yaşayan Atmaca “Merhum liderimiz Başbuğumuzun çizdiği yolda bu gün de Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçelı'nin liderliğinde siyaset yapamayı kendime yaşam biçimi edindim.  Partimin tüm kademelerinde onurla görev yaptım ve 2023 seçimlerinde Ülkemin benim gibi Ülkücülere ihtiyacı olduğunu gördüğümden dolayı Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Partime ve Ülkeme hizmet etmek benim için onurdur, şereftir.  Çünkü bu necip millet her şeyin en güzelini hakediyor ve bize de hizmetkârlık düşüyor,  hizmete talibim ve 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Aydın'dan en az 5 Milletvekili ile Ankara'ya gideceğimize inancım tamdır. Tüm Aydın halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.