Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yarıyıl tatili coşkusu Novada Outlet Söke’de

GENEL 17.01.2019 - 15:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4020+ kez okundu.
 

Yarıyıl tatili coşkusu Novada Outlet Söke’de

Novada’da sömestr tatilinde gerçekleşecek etkinliklerde çocuklar doyasıya eğleneceği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, yarıyıl tatilinde çocuklara kıyasıya mücadelenin olduğu bir yarışma sunuyor. Tüm çocuklar 19 Ocak – 27 Ocak tarihleri arasında renkli eğlencelerin ve keyifli alışverişin adresi olan Novada Outlet Söke’de buluşuyor. Novi ve Nova ile sembolize edilen oyunda, katılımcılar iki adet bisiklete binerek pedal çevireceklerdir. Katılımcılardan birini Novi, diğerini ise Nova temsil edecektir. Katılımcılar pedal çevirdikçe, onların hızına bağlı olarak karakterler TV ekranında yarışıyor olacak.  Novi ve Nova maskotlarından biri yarışmayı kazanacaktır. Yarıyıl tatiline özel yarışma 19 – 27 Ocak tarihleri arasında saat 13:00‘da başlayacak Sömestr etkinlikleri ile kıyasıya mücadelenin yaşanacağı bisiklet yarışında her gün kazanan 10 kişi için birbirinden güzel sürpriz hediyeler olacak. Yarışmaya katılım ön rezervasyonludur.
Novada’da sömestr tatilinde gerçekleşecek etkinliklerde çocuklar doyasıya eğleneceği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, yarıyıl tatilinde çocuklara kıyasıya mücadelenin olduğu bir yarışma sunuyor.

Tüm çocuklar 19 Ocak – 27 Ocak tarihleri arasında renkli eğlencelerin ve keyifli alışverişin adresi olan Novada Outlet Söke’de buluşuyor. Novi ve Nova ile sembolize edilen oyunda, katılımcılar iki adet bisiklete binerek pedal çevireceklerdir. Katılımcılardan birini Novi, diğerini ise Nova temsil edecektir. Katılımcılar pedal çevirdikçe, onların hızına bağlı olarak karakterler TV ekranında yarışıyor olacak.  Novi ve Nova maskotlarından biri yarışmayı kazanacaktır.

Yarıyıl tatiline özel yarışma

19 – 27 Ocak tarihleri arasında saat 13:00‘da başlayacak Sömestr etkinlikleri ile kıyasıya mücadelenin yaşanacağı bisiklet yarışında her gün kazanan 10 kişi için birbirinden güzel sürpriz hediyeler olacak. Yarışmaya katılım ön rezervasyonludur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.