Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

2024 Aydın Cup Tenis Turnuvası Başlıyor

SPOR (YUG) - Haber Merkezi | 06.04.2024 - 19:40, Güncelleme: 06.04.2024 - 23:41 5413 kez okundu.
 

2024 Aydın Cup Tenis Turnuvası Başlıyor

2024 Aydın Cup Tenis Turnuvası Başlıyor

AYDIN - 2000 yılından beri Aydın’da tenis sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması konusunda çatı görevini üstlenen Aydın Tenis Kulübü’nün geleneksel olarak her yıl düzenlediği Aydın Cup Tenis Turnuvası rekor katılıma koşmakta olup 15 Nisan 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvaya son katılım 13 Nisan 2024 tarihinde son bulmaktadır. Turnuva ile ilgili görüştüğümüz Aydın Tenis Kulübü Başkanı Hasan Dinçer, birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçların olacağı tenis turnuvasına tüm tenis severleri gerek oyuncu gerekse de seyirci olarak davet ettiğini bildirdi.
2024 Aydın Cup Tenis Turnuvası Başlıyor

AYDIN - 2000 yılından beri Aydın’da tenis sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması konusunda çatı görevini üstlenen Aydın Tenis Kulübü’nün geleneksel olarak her yıl düzenlediği Aydın Cup Tenis Turnuvası rekor katılıma koşmakta olup 15 Nisan 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvaya son katılım 13 Nisan 2024 tarihinde son bulmaktadır.

Turnuva ile ilgili görüştüğümüz Aydın Tenis Kulübü Başkanı Hasan Dinçer, birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçların olacağı tenis turnuvasına tüm tenis severleri gerek oyuncu gerekse de seyirci olarak davet ettiğini bildirdi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.