Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ülkücü işçiler Pamukkale’de toplandı

GÜNCEL 22.05.2017 - 11:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3151+ kez okundu.
 

Ülkücü işçiler Pamukkale’de toplandı

Ülkücü İşçiler Derneği Ege Bölge Başkanlığı'nın her sene düzenli olarak ve bu sene 8. si yapılan istişare toplantısı için Pamukkale' de bir araya geldiler.

AYDIN- Toplantıya Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, Genel Başkan Yardımcıları Şerif Keskin ve Caner Sarıoğlu Genel Merkez Yönetim kurulu üyesi Süleyman Gün, Ege Bölge Başkanı Mehmet Salih İrdem ve yardımcıları ile birlikte Aydın, Denizli, Afyon, İzmir, Uşak, Manisa, Muğla İl Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri bu illere bağlı 16 ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sonrasında ev sahibi olan Denizli Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanın açılış konuşması yaparak sözü Ege Bölge Başkanı Mehmet Salih İrdem'e bıraktı. İrdem, genel bir değerlendirme konuşması ardından il il bütün yaşanılmakta olan iş ve işçi kanunlarındaki sıkıntılar il birlikte işçi ve işverenler arasındaki olagelen sıkıntılar üzerine bilgiler alarak bunlarla ilgi çözüm yolları ve kanunlardaki yaptırım yolları üzerine istişare edildi. Ayrıca toplantıda geçtiğimiz günlerde kuruluş yıldönümünü bir şenlikle kutlayan genç ve dinamik, başarıların altından imzası eksik olmayan göreve gelmesinin ardından kısa sürede 6 ilçede sağlam bir teşkilatlanma yapan Ülkücü İşçiler Derneği Aydın İl Başkanı Mesut Gümüş ile üye kayıt çalışmalarında büyük bir başarı göstererek diğer iller arasında en çok üye toplayan Denizli Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Özgür Solak'a bu başarılarından dolayı plaket vererek kendilerinin başarılarının devamını dileyerek teşekkür etti. Toplantının bitmesinden sonra bölge başkanı ve tüm teşkilatlar ile birlikte toplantıya katılan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir'i karşıladılar ve toplantının 2. aşamasına geçildi uzun süre yapılan istişareler sonrasında toplantı akşam yemeğiyle son buldu.
Ülkücü İşçiler Derneği Ege Bölge Başkanlığı'nın her sene düzenli olarak ve bu sene 8. si yapılan istişare toplantısı için Pamukkale' de bir araya geldiler.

AYDIN- Toplantıya Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, Genel Başkan Yardımcıları Şerif Keskin ve Caner Sarıoğlu Genel Merkez Yönetim kurulu üyesi Süleyman Gün, Ege Bölge Başkanı Mehmet Salih İrdem ve yardımcıları ile birlikte Aydın, Denizli, Afyon, İzmir, Uşak, Manisa, Muğla İl Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri bu illere bağlı 16 ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Sonrasında ev sahibi olan Denizli Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanın açılış konuşması yaparak sözü Ege Bölge Başkanı Mehmet Salih İrdem'e bıraktı.

İrdem, genel bir değerlendirme konuşması ardından il il bütün yaşanılmakta olan iş ve işçi kanunlarındaki sıkıntılar il birlikte işçi ve işverenler arasındaki olagelen sıkıntılar üzerine bilgiler alarak bunlarla ilgi çözüm yolları ve kanunlardaki yaptırım yolları üzerine istişare edildi. Ayrıca toplantıda geçtiğimiz günlerde kuruluş yıldönümünü bir şenlikle kutlayan genç ve dinamik, başarıların altından imzası eksik olmayan göreve gelmesinin ardından kısa sürede 6 ilçede sağlam bir teşkilatlanma yapan Ülkücü İşçiler Derneği Aydın İl Başkanı Mesut Gümüş ile üye kayıt çalışmalarında büyük bir başarı göstererek diğer iller arasında en çok üye toplayan Denizli Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Özgür Solak'a bu başarılarından dolayı plaket vererek kendilerinin başarılarının devamını dileyerek teşekkür etti.

Toplantının bitmesinden sonra bölge başkanı ve tüm teşkilatlar ile birlikte toplantıya katılan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir'i karşıladılar ve toplantının 2. aşamasına geçildi uzun süre yapılan istişareler sonrasında toplantı akşam yemeğiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.