Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Türkiye ve Avrupa bu doktorun başarısını konuşuyor

SAĞLIK 01.12.2016 - 14:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2370+ kez okundu.
 

Türkiye ve Avrupa bu doktorun başarısını konuşuyor

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Fatih Uygur, başarılarıyla uluslar arası isim haline geldi.

AYDIN- Sanatı en güzel icra eden ruhumuzdaki yaşanmış geçmişi, acıları, kaygılarımızı, ruh sağlığımızdaki dengelere dokunup evrendeki en güzel esere imza atan 1970 Kilis doğumlu Doç. Dr. Fatih Uygur, 1993 yılında GATA Askeri Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1996 -2001 yılında Ankara GATA Estetik ve Plastik Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi aldıktan sonra Balıkesir Askeri hastanesi, GATA Haydarpaşa Askeri Hastanesi’nde çalıştı. ABD, Japonya, Nagoya, Almanya, Güney Kore, Çin gibi birçok ülkelerin üniversitelerinde misafir öğretim görevlisi olarak görev aldı. Şu anda İzmir Özel Ekol Hastanesi'nde estetik plastik cerrahi ve kozmatoloji departmanı sorumlu hekimi olarak görev yapmakta. Evli ve bir çocuk babası olan Uygur, disiplinli çalışmasıyla başarılarına başarı katıyor. Doç. Dr. Fatih Uygur, “1996 yılında başladığım estetik ve plastik cerrahi eğitimi ve sonrasındaki yurt içi, yurtdışı kariyer sürecimde, farklı kültür ve ekolleri hastaya ve operasyonlara yaklaşım tarzlarını sentezleyip kendi tarzıma yansıttım. Ve hastaların yüzüyle birlikte ruhlarının da gençleştiğini belirterek ameliyat sonrası sosyal yaşamdan giyim yaşamına kadar her şeyi değişiyor. Hastalar, hayata daha pozitif bakıyor, bu da beni çok mutlu ediyor" dedi. Doç. Dr. Fatih Uygur, gazetemize şöyle konuştu: “Avrupa’dan referans alınan Hastane Ekol, son derece ileri teknoloji ile uygun maliyetlerle ameliyatları yapıyor. ABD, Japonya, Nagoya, Almanya, Güney Kore, Çin ve birçok ülkeden ameliyat olmak için gelen hastalarımız yoğun. Ayrıca ben de Almanya ya gidip orada hasta bakıyorum, hastalarıma daha iyi hizmet vermek için yeni gelişen estetik üzerine çalışmalar yapmak üzere gittiğim İsviçre’den yeni döndüm” diyen Uygur, “Cerrah, bu işi özenle ve titizlikle yapıyorsa, hastanede kurumsallaşmışsa, gerekli özeni gösterip yatırımlar yapılıyorsa, bir de altyapı teçhizatı deneyimli doktorlarıyla üst düzey bir hastane olduğundan dolayı da avantaj sağlıyorsa; tabii ki başarımın artmasında rolü vardır. Ayrıca hastayı ameliyat edip bırakmıyoruz, ameliyat sonrası her durumda hastamızın yanında duruyoruz. Bundan daha önemli bir şey var mı?” Asuman ÇELİK/ Kuşadası
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Fatih Uygur, başarılarıyla uluslar arası isim haline geldi.

AYDIN- Sanatı en güzel icra eden ruhumuzdaki yaşanmış geçmişi, acıları, kaygılarımızı, ruh sağlığımızdaki dengelere dokunup evrendeki en güzel esere imza atan 1970 Kilis doğumlu Doç. Dr. Fatih Uygur, 1993 yılında GATA Askeri Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1996 -2001 yılında Ankara GATA Estetik ve Plastik Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi aldıktan sonra Balıkesir Askeri hastanesi, GATA Haydarpaşa Askeri Hastanesi’nde çalıştı.

ABD, Japonya, Nagoya, Almanya, Güney Kore, Çin gibi birçok ülkelerin üniversitelerinde misafir öğretim görevlisi olarak görev aldı.

Şu anda İzmir Özel Ekol Hastanesi'nde estetik plastik cerrahi ve kozmatoloji departmanı sorumlu hekimi olarak görev yapmakta. Evli ve bir çocuk babası olan Uygur, disiplinli çalışmasıyla başarılarına başarı katıyor. Doç. Dr. Fatih Uygur, “1996 yılında başladığım estetik ve plastik cerrahi eğitimi ve sonrasındaki yurt içi, yurtdışı kariyer sürecimde, farklı kültür ve ekolleri hastaya ve operasyonlara yaklaşım tarzlarını sentezleyip kendi tarzıma yansıttım. Ve hastaların yüzüyle birlikte ruhlarının da gençleştiğini belirterek ameliyat sonrası sosyal yaşamdan giyim yaşamına kadar her şeyi değişiyor. Hastalar, hayata daha pozitif bakıyor, bu da beni çok mutlu ediyor" dedi.

Doç. Dr. Fatih Uygur, gazetemize şöyle konuştu:

“Avrupa’dan referans alınan Hastane Ekol, son derece ileri teknoloji ile uygun maliyetlerle ameliyatları yapıyor. ABD, Japonya, Nagoya, Almanya, Güney Kore, Çin ve birçok ülkeden ameliyat olmak için gelen hastalarımız yoğun. Ayrıca ben de Almanya ya gidip orada hasta bakıyorum, hastalarıma daha iyi hizmet vermek için yeni gelişen estetik üzerine çalışmalar yapmak üzere gittiğim İsviçre’den yeni döndüm” diyen Uygur, “Cerrah, bu işi özenle ve titizlikle yapıyorsa, hastanede kurumsallaşmışsa, gerekli özeni gösterip yatırımlar yapılıyorsa, bir de altyapı teçhizatı deneyimli doktorlarıyla üst düzey bir hastane olduğundan dolayı da avantaj sağlıyorsa; tabii ki başarımın artmasında rolü vardır. Ayrıca hastayı ameliyat edip bırakmıyoruz, ameliyat sonrası her durumda hastamızın yanında duruyoruz. Bundan daha önemli bir şey var mı?” Asuman ÇELİK/ Kuşadası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.