Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sultan Bebek uçak ambulansla umuda uçtu

SAĞLIK 04.01.2019 - 18:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3470+ kez okundu.
 

Sultan Bebek uçak ambulansla umuda uçtu

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, doğuştan kalp damarlarında rahatsız olan 3 günlük Sultan Bebek'in, uçak ambulansla İstanbul’a sevk edildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya gelen 3 günlük Sultan İncekaya Bebek için doğuştan gelen kalp damarlarının rahatsızlığının ameliyat ile tedavisinin Aydın’da yapılamaması nedeniyle İstanbul’daki bir hastanede yer bulundu. Sultan Bebek’in nakli için Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlık Bakanlığı Hava Nakil Koordinasyon Birimi ile irtibata geçilerek uçak ambulans talep edildi. Sağlık Bakanlığı tarafından talep ivedilikle değerlendirilerek uçak ambulans tahsisi yapıldı. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 112 kuvözlü ambulansı ile nakledilen Sultan Bebek’in İstanbul'a nakli uçak ambulans ile sağlandı.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, doğuştan kalp damarlarında rahatsız olan 3 günlük Sultan Bebek'in, uçak ambulansla İstanbul’a sevk edildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya gelen 3 günlük Sultan İncekaya Bebek için doğuştan gelen kalp damarlarının rahatsızlığının ameliyat ile tedavisinin Aydın’da yapılamaması nedeniyle İstanbul’daki bir hastanede yer bulundu. Sultan Bebek’in nakli için Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlık Bakanlığı Hava Nakil Koordinasyon Birimi ile irtibata geçilerek uçak ambulans talep edildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından talep ivedilikle değerlendirilerek uçak ambulans tahsisi yapıldı. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 112 kuvözlü ambulansı ile nakledilen Sultan Bebek’in İstanbul'a nakli uçak ambulans ile sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.