Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Makas ellere mesleğin incelikleri anlatıldı

GENEL 22.03.2019 - 12:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3262+ kez okundu.
 

Makas ellere mesleğin incelikleri anlatıldı

Aydın'da düzenlenen programla berberlere uygulamalı eğitim verildiği bildirildi. Oldukça renkli geçen programda berber ve kuaförler hem eğitim aldı hem de hünerlerini sergiledi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Turistik Park'ta Berberler Odası tarafından gerçekleştirilen etkinlikte; Aydın’da faaliyet gösteren berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Federasyonu Türk Milli Takımı Eğitmenlerinden Murat Dağlı ile bir araya geldi. Programda Murat Dağlı, saç kesimi ve stilistliğin inceliklerini anlatıp, meslektaşları ile hünerlerini uygulamalı olarak sergiledi. Etkinliğe katılan Aydın Esnaf Odaları Birliği ve Berberler Odası Başkanı Selahattin Çetindoğan, her meslekte olduğu gibi berberlikte de her geçen yeni uygulama ve stillerin ortaya çıktığını belirterek “Meslektaşlarımızın bu gelişmelere ayak uydurması için eğitim programı düzenledik” diyerek programa katılıp mesleğin inceliklerini anlatan eğitmen Murat Dağlı’ya teşekkür etti. Program sonunda eğitime katılan berberlere sertifika verildi.
Aydın'da düzenlenen programla berberlere uygulamalı eğitim verildiği bildirildi. Oldukça renkli geçen programda berber ve kuaförler hem eğitim aldı hem de hünerlerini sergiledi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Turistik Park'ta Berberler Odası tarafından gerçekleştirilen etkinlikte; Aydın’da faaliyet gösteren berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Federasyonu Türk Milli Takımı Eğitmenlerinden Murat Dağlı ile bir araya geldi. Programda Murat Dağlı, saç kesimi ve stilistliğin inceliklerini anlatıp, meslektaşları ile hünerlerini uygulamalı olarak sergiledi.

Etkinliğe katılan Aydın Esnaf Odaları Birliği ve Berberler Odası Başkanı Selahattin Çetindoğan, her meslekte olduğu gibi berberlikte de her geçen yeni uygulama ve stillerin ortaya çıktığını belirterek “Meslektaşlarımızın bu gelişmelere ayak uydurması için eğitim programı düzenledik” diyerek programa katılıp mesleğin inceliklerini anlatan eğitmen Murat Dağlı’ya teşekkür etti.

Program sonunda eğitime katılan berberlere sertifika verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.