Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Karacasu’da 19 Mayıs coşkusu yaşandı

GÜNCEL 20.05.2017 - 19:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2902+ kez okundu.
 

Karacasu’da 19 Mayıs coşkusu yaşandı

Karacasu, 18-19 Mayıs tarihlerinde Karacasu Belediyesi’nin ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

AYDIN- Karacasu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi kutlama programı 15 Mayıs Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması 18 Mayıs Gençlik Yürüyüşü ve 19 Mayıs günü Karacasu Stadı’nda yapılan kutlama programıyla gerçekleşti. “Cumhuriyet’in koruyucularıyla büyük gurur duyuyorum” diyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize doyasıya bayram coşkusu yaşatmak için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla el ele vererek çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu bağlamda Aydın Büyükşehir Belediyesi 18-19 Mayıs tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı’na kurulan çocuklara ve gençlere yönelik şişme oyun gruplarıyla, kadın mehteran takımı ekibiyle, halk oyunu gösterileri zumba dansı, davul ritim şovla etkinliklerini gerçekleştirdi. Karacasu’da bayramların kutlama sembolü olan Fener Alayı ise Karacasu Belediyesi’nin öncülüğünde yakılan bağımsızlık meşaleleri ve marşlar eşliğinde Karacasu sokaklarında “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”,”Ne Mutlu Türküm Diyene“ sloganlarıyla halka dağıtılan ve açılan büyük ay yıldızlı bayrağımızla Atatürk posterleri ve havai fişek gösterileriyle şölene dönüştü. Fener Alayına katılan yoğun kalabalık Pazar yerinde düzenlenen Ozancan Demir ve Serkan Yıldız Konserine katılarak gönüllerince eğlendi. İlginin yoğun olduğu konsere Karacasu Belediyesi meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, mahalle muhtarları katıldı. Konserde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, ”Öncelikle tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Düzenlediğimiz etkinliklerle Cumhuriyetimize ve Bayrağımıza ne kadar çok sahip çıktığımızı iki gündür meydan alanımızda yaptığımız etkinliklerle, bu akşam ise sizlerin kardeşi olmaktan övündüğüm gururla her zaman yaptığımız Fener Alayımız ve yürüyüşümüzle ardından eğlence bölümümüzdeki halk konseriyle gösterdik. Karacasulu olmaktan ve Cumhuriyetimize sahip çıkan dostların kardeşi olmaktan gurur duyuyorum iyi ki varsınız iyi ki buradasınız dostlar. Programlarımıza katılım sağladığınız ve bizimle olduğunuz için hepinize teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Karacasu, 18-19 Mayıs tarihlerinde Karacasu Belediyesi’nin ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

AYDIN- Karacasu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi kutlama programı 15 Mayıs Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması 18 Mayıs Gençlik Yürüyüşü ve 19 Mayıs günü Karacasu Stadı’nda yapılan kutlama programıyla gerçekleşti.

“Cumhuriyet’in koruyucularıyla büyük gurur duyuyorum” diyen Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize doyasıya bayram coşkusu yaşatmak için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla el ele vererek çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu bağlamda Aydın Büyükşehir Belediyesi 18-19 Mayıs tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı’na kurulan çocuklara ve gençlere yönelik şişme oyun gruplarıyla, kadın mehteran takımı ekibiyle, halk oyunu gösterileri zumba dansı, davul ritim şovla etkinliklerini gerçekleştirdi. Karacasu’da bayramların kutlama sembolü olan Fener Alayı ise Karacasu Belediyesi’nin öncülüğünde yakılan bağımsızlık meşaleleri ve marşlar eşliğinde Karacasu sokaklarında “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”,”Ne Mutlu Türküm Diyene“ sloganlarıyla halka dağıtılan ve açılan büyük ay yıldızlı bayrağımızla Atatürk posterleri ve havai fişek gösterileriyle şölene dönüştü.

Fener Alayına katılan yoğun kalabalık Pazar yerinde düzenlenen Ozancan Demir ve Serkan Yıldız Konserine katılarak gönüllerince eğlendi. İlginin yoğun olduğu konsere Karacasu Belediyesi meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, mahalle muhtarları katıldı.

Konserde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, ”Öncelikle tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Düzenlediğimiz etkinliklerle Cumhuriyetimize ve Bayrağımıza ne kadar çok sahip çıktığımızı iki gündür meydan alanımızda yaptığımız etkinliklerle, bu akşam ise sizlerin kardeşi olmaktan övündüğüm gururla her zaman yaptığımız Fener Alayımız ve yürüyüşümüzle ardından eğlence bölümümüzdeki halk konseriyle gösterdik. Karacasulu olmaktan ve Cumhuriyetimize sahip çıkan dostların kardeşi olmaktan gurur duyuyorum iyi ki varsınız iyi ki buradasınız dostlar. Programlarımıza katılım sağladığınız ve bizimle olduğunuz için hepinize teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.