Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kantinciler bir araya geldi

GÜNCEL 27.03.2017 - 10:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3911+ kez okundu.
 

Kantinciler bir araya geldi

Aydın Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği üyeleri dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

AYDIN- Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi Karadeniz Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Aydın Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Hüseyin Akgül, kantin işletmelerin ekseriyette kamu kuruluşlarının sahası içerisinde ve iç içe olduğunu ifade ederek, muhatapları kamu çalışanları olduğu ve zaman içerisinde zorluklarla karşılaşıldığını ve bütün üyelerle birlik içinde zorlukları aşmaya çalıştıklarını ifade etti. Kantincilerin uyması gereken kurallar ve yeni yönetmenlikleri sürekli üyelerle diyalog kurarak aktarmaya çalıştığını kaydeden Akgül, özellikle gıda, paketli yiyecek ve içeceklerde üretim ve son kullanma tarihleri ile hijyene karşı üyelerin hassasiyet göstermelerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Kantincilerin sorunlarının da ele alındığı etkinliğe, Aydın Bakkallar Odası Başkanvekili İbrahim Erdemir, il genelinde kantinciler ve eşleri katıldı.
Aydın Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği üyeleri dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

AYDIN- Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi Karadeniz Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Aydın Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Hüseyin Akgül, kantin işletmelerin ekseriyette kamu kuruluşlarının sahası içerisinde ve iç içe olduğunu ifade ederek, muhatapları kamu çalışanları olduğu ve zaman içerisinde zorluklarla karşılaşıldığını ve bütün üyelerle birlik içinde zorlukları aşmaya çalıştıklarını ifade etti.

Kantincilerin uyması gereken kurallar ve yeni yönetmenlikleri sürekli üyelerle diyalog kurarak aktarmaya çalıştığını kaydeden Akgül, özellikle gıda, paketli yiyecek ve içeceklerde üretim ve son kullanma tarihleri ile hijyene karşı üyelerin hassasiyet göstermelerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Kantincilerin sorunlarının da ele alındığı etkinliğe, Aydın Bakkallar Odası Başkanvekili İbrahim Erdemir, il genelinde kantinciler ve eşleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.