Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘İyilik yap denize atma’

GÜNCEL 21.07.2019 - 15:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3566+ kez okundu.
 

‘İyilik yap denize atma’

Didim Altınkum Sahili’nde su altı temizliği etkinliği düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Toplumda yerleşik olan, “İyilik yap, denize at” sözüne atıfta bulunarak “İyilik yap, denize atma” adı verilen etkinlikte, denizi kirletenlere dikkat çekildi. Yapılan açıklamaya göre, Didim Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe TBMM 27. Dönem İstanbul Milletvekili M. Akif Hamzaçebi, İlçe Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Meclis Üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Badeser Dumlupınar ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik kapsamında, denizin altından cam şişeler, demirler ve lastikler v.b. atıklar, Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, İlçe Garnizon Komutanı Çetin Gülseven ve Belediye Meclis Üyeleri ve dalgıçlar tarafından çıkarıldı.
Didim Altınkum Sahili’nde su altı temizliği etkinliği düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Toplumda yerleşik olan, “İyilik yap, denize at” sözüne atıfta bulunarak “İyilik yap, denize atma” adı verilen etkinlikte, denizi kirletenlere dikkat çekildi.

Yapılan açıklamaya göre, Didim Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe TBMM 27. Dönem İstanbul Milletvekili M. Akif Hamzaçebi, İlçe Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Meclis Üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Badeser Dumlupınar ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik kapsamında, denizin altından cam şişeler, demirler ve lastikler v.b. atıklar, Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, İlçe Garnizon Komutanı Çetin Gülseven ve Belediye Meclis Üyeleri ve dalgıçlar tarafından çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.