Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel’in eşi de kapı kapı geziyor

SİYASET 23.02.2019 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4976+ kez okundu.
 

Günel’in eşi de kapı kapı geziyor

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel bir taraftan, eşi Duygu Günel bir taraftan seçimi kazanmak için kapıları çalıyor.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, bugün Kadın Kolları Başkanı Engin Doyran ve diğer arkadaşlarıyla Kuşadası’nın ulu çınarı Mehmet Nafiz Seçer’i ziyaret eden Duygu Günel, hem hal hatır sordu, sohbet etti, hem de eşi Ömer Günel’e destek istedi. Mehmet Nafiz Seçer, 107 yaşında ve Kavala doğumlu. 10 yaşında Türkiye’ye gelmiş. Kendisi Hüsnü Paşa’nın son torunudur. Ayrıca Ümit Şakrak, Mehmet Nafiz Seçer’in hikayesine değinip kitabında yer verdi. Duygu Günel ve CHP’li kadınlar kendilerini evinde kabul edip ağırladığı ve destek verdiği için teşekkür ederek ayrıldılar.
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel bir taraftan, eşi Duygu Günel bir taraftan seçimi kazanmak için kapıları çalıyor.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, bugün Kadın Kolları Başkanı Engin Doyran ve diğer arkadaşlarıyla Kuşadası’nın ulu çınarı Mehmet Nafiz Seçer’i ziyaret eden Duygu Günel, hem hal hatır sordu, sohbet etti, hem de eşi Ömer Günel’e destek istedi.

Mehmet Nafiz Seçer, 107 yaşında ve Kavala doğumlu. 10 yaşında Türkiye’ye gelmiş. Kendisi Hüsnü Paşa’nın son torunudur.

Ayrıca Ümit Şakrak, Mehmet Nafiz Seçer’in hikayesine değinip kitabında yer verdi. Duygu Günel ve CHP’li kadınlar kendilerini evinde kabul edip ağırladığı ve destek verdiği için teşekkür ederek ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.