Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Germencik’te 15 Temmuz Anısına Karate Şampiyonası

SPOR 22.07.2019 - 14:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3793+ kez okundu.
 

Germencik’te 15 Temmuz Anısına Karate Şampiyonası

Germencik Belediyesi, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Karate Federasyonu İl Temsilciliği işbirliği ile 15 Temmuz Gazilerini ve Şehitleri anısına düzenlendiği bildirilen Karate Şampiyonası, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in de katılımlarıyla gerçekleşti.

AYDIN - Heyecan dolu mücadelelere sahne olan şampiyonada kazanan sporcuların madalyalarının Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş tarafından takdim edildiği ve genç karatecileri tebrik ettiği bildirildi. Öndeş: En önemli yatırım çocuklarımız ve gençlerimize olandır 15 Temmuz Gazilerini ve Şehitlerini Anma münasebetiyle düzenlendiği bildirilen etkinlik üzerine Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş şunları söyledi: “Gençlerimizi spora yönlendirmek için Germencik Belediyesi olarak faaliyetlerimiz aralıksız sürecektir. Bugün burada Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Karate Federasyonu İl Temsilciliği ile düzenlediğimiz şampiyonada gençlerimizin yeteneklerini izleme fırsatı bulduk. Elbette böyle şampiyona ve benzeri spor müsabakalarını devam ettirme amacındayız. Bizim için en önemli yatırım çocuklarımız ve gençlerimize olan yatırımdır. Kazanan genç karatecileri tebrik ediyor, bu vesile ile tekrardan 15 Temmuz Hain Darbe Girişimine karşı demokrasimizi ve ülkemizi savunmak için canlarını siper eden gazilerimizi ve şehitlerimizi saygı ile anıyorum.”
Germencik Belediyesi, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Karate Federasyonu İl Temsilciliği işbirliği ile 15 Temmuz Gazilerini ve Şehitleri anısına düzenlendiği bildirilen Karate Şampiyonası, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in de katılımlarıyla gerçekleşti.

AYDIN - Heyecan dolu mücadelelere sahne olan şampiyonada kazanan sporcuların madalyalarının Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş tarafından takdim edildiği ve genç karatecileri tebrik ettiği bildirildi.

Öndeş: En önemli yatırım çocuklarımız ve gençlerimize olandır

15 Temmuz Gazilerini ve Şehitlerini Anma münasebetiyle düzenlendiği bildirilen etkinlik üzerine Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş şunları söyledi:

“Gençlerimizi spora yönlendirmek için Germencik Belediyesi olarak faaliyetlerimiz aralıksız sürecektir. Bugün burada Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Karate Federasyonu İl Temsilciliği ile düzenlediğimiz şampiyonada gençlerimizin yeteneklerini izleme fırsatı bulduk. Elbette böyle şampiyona ve benzeri spor müsabakalarını devam ettirme amacındayız. Bizim için en önemli yatırım çocuklarımız ve gençlerimize olan yatırımdır. Kazanan genç karatecileri tebrik ediyor, bu vesile ile tekrardan 15 Temmuz Hain Darbe Girişimine karşı demokrasimizi ve ülkemizi savunmak için canlarını siper eden gazilerimizi ve şehitlerimizi saygı ile anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.